Do Petit Pressu prichádza manažér z News and Media Holding

Do Petit Pressu prichádza manažér z News and Media Holding Foto: Petit Press

Od 2. januára 2017 sa riaditeľom riaditeľom predaja regionálnych titulov vydavateľstva Petit Press stane Miroslav Lelek.

 

 

Na starosti bude mať celoslovenskú sieť regionálnych týždenníkov MY, schránkové tituly ECHO, regionálny denník Korzár, maďarské tituly UjSzo a Vásarnáp.

Personálnu zmenu oznámilo vydavateľstvo tlačovou správou.
Miroslav Lelek prichádza po takmer 9 rokoch z vydavateľstva News and Media Holding a.s., kde do konca novembra zastával pozíciu zástupcu obchodného riaditeľa. Na poste nahradí dlhoročnú riaditeľku Máriu Pacherovú, ktorá vo vydavateľstve pracovala od roku 2000.

„Som rád, že sa nám podarilo posilniť tím o tak skúseného profesionála, akým Miroslav Lelek je," povedal Milan Mokráň, člen predstavenstva vydavateľstva Petit Press, ktorý prišiel do Petit Pressu tento rok z českého vydavateľstva Penty - Vltava-Labe-Press.

„Chcem sa Márii Pacherovej poďakovať za jej dlhoročnú prácu a prínos pre vydavateľstvo," dodal Mokráň.

Petit Press vydáva denníky SME, Uj Szó a Korzár, regionálne týždenníky MY, týždenník Vasárnap v maďarskom jazyku, dvojtýždenník Profit a sieť bezplatných novín ECHO. Prevádzkuje sieť webstránok združených pod doménami sme.sk a ujszo.com.