Print this page

Všetky zápasy najvyššej slovenskej futbalovej ligy aj naďalej exkluzívne na Voyo

Nová sezóna najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, ktorá po novom nesie názov Niké liga, odštartuje v piatok 28. júla 2023 prvým zápasom Banskej Bystrice a Podbrezovej.

Najvyššia slovenská futbalová liga sa rozbehne po dvojmesačnej letnej prestávke na plné obrátky a fanúšikovia budú môcť pod novým názvom Niké liga aj v sezóne 2023/2024 opäť sledovať kompletne všetky zápasy exkluzívne prostredníctvom streamovacej služby Voyo, ktorá je domovom najlepšieho slovenského futbalu. Vybrané stretnutia budú aj naďalej prinášať televízie Dajto a Nova Sport.

Nový ročník ligy odštartuje jej 31. sezónu v histórii samostatnosti. Nováčikom v nadchádzajúcej sezóne najvyššej futbalovej súťaže je mužstvo FC Košice. Úvodným zápasom novej sezóny Niké ligy bude regionálne derby MFK Dukla Banská Bystrica – FK Železiarne Podbrezová (piatok 28. júla 2023 o 20:30 hod. na Nova Sport 1 a Voyo). Najväčším lákadlom 1. kola bude zápas nováčika sezóny FC Košice s majstrovským Slovanom Bratislava (sobota 29. júla 2023 o 20:30 hod. na Dajto a Voyo) – pôjde zároveň o Zápas mesiaca.

Všetky zápasy Niké ligy budú aj naďalej s komentárom a vo full HD kvalite dostupné naživo i zo záznamu predplatiteľom streamovacej služby Voyo. Dva vybrané zápasy budú navyše vysielané, rovnako ako v uplynulej sezóne, na televíznych obrazovkách. Piatkové duely bude vždy vysielať Nova Sport a nedeľné, prípadne sobotné (v závislosti od harmonogramu našich klubov v pohárovej Európe) stretnutia TV Dajto.
 
Počas letných mesiacov majú televízne zápasy výkop o 20:30 hod., mimo tohto obdobia o 17:30 hod. Všetky ostatné zápasy sa začínajú o 18:00 hod. (duely hrané v mesiacoch júl, august, september, október, apríl, máj) respektíve o 15:00 hod. (zápasy hrané v ostatných mesiacoch – november, december, február, marec). Aj v novej sezóne sa diváci môžu tešiť na Zápasy mesiaca, ktoré budú snímané na dvanásť kamier vrátane slow-motion. Od sezóny 2023/2024 budú už všetky ostatné televízne zápasy produkované na desať kamier. V jarnej časti sezóny sa zvýši počet kamier aj pri výrobe Voyo zápasov.
 
Všetko podstatné z každého kola Niké ligy aj v tejto sezóne zmapuje spolu s  futbalovými expertmi tradičný magazín GÓÓÓL!, ktorý budú v týždennej periodicite aj naďalej ponúkať Voyo a TV Dajto. Magazín bude mať premiéru vždy v nedeľu večer, aby fanúšikom sprostredkoval najlepšie momenty a reakcie aktérov čo najskôr – bezprostredne po aktuálnom kole.