Markíza ohlásila druhú sériu Druhej šance, o čom bude?

Markíza ohlásila druhú sériu Druhej šance, o čom bude? Foto: Markíza

Televízia Markíza ohlásila, že diváci sa môžu tešiť na ďalších 16 epizód seriálu Druhá šanca.

 

Aj keď do konca 1. série ešte ostávajú dve časti, už teraz je jasné, že sa Druhá šanca veľmi skoro dočká svojho pokračovania.

„Nesmierne si vážime divácku priazeň a krásne odozvy, ktoré na seriál Druhá šanca neustále dostávame. Pre všetkých jeho fanúšikov máme skvelú správu, v najbližších týždňoch sa rozbehne natáčanie 2. série, ktorú si budú môcť na obrazovkách TV Markíza vychutnať už túto jeseň,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

V novej sezóne Druhej šance sa diváci opäť ocitnú na oddelení internej medicíny prestížnej Nemocnice Bezručova, kde sa budú stretávať s väčšinou obľúbených hrdinov z prvej série, doplnených novými postavami ďalších lekárov a nemocničného personálu. Ústrednou postavou naďalej ostáva „Dok“ – bývalý primár Andrej Fabián, ktorého jedinečným spôsobom herecky stvárňuje Ján Koleník.

"Popri napínavých momentoch, šokujúcich odhaleniach a dramatických zvratoch nebude ani v tejto sérii chýbať romantika, pozitívne emócie a silné ľudské príbehy. Týkať sa budú nielen súkromia seriálových lekárov, no opäť aj pestrej palety pacientov s neobvyklými diagnózami a rôznymi problémami, ktoré diváci spoznajú v jednotlivých 16-tich epizódach," avizuje Markíza.

Druhá šanca je slovenskou adaptáciou úspešného talianskeho seriálu DOC – Nelle tue mani, ktorý už bol medzičasom vysielaný v mnohých krajinách po celom svete. Inšpirovaný je skutočným príbehom lekára Pierdante Piccioniho, primára veľkej nemocnice v severnom Taliansku, ktorý opísal vo svojich autobiografických románoch Mínus dvanásť a Prvá pomoc. TV Markíza seriál vyrába v spolupráci so spoločnosťou Beetle producenta Petra Kelíška.