Ko je kto v novom seriáli Priznanie (FOTO)

Ko je kto v novom seriáli Priznanie (FOTO) Ilustr. foto: RTVS

V nedeľu 9. januára odštartuje na Jednotke nový seriál RTVS s názvom Priznanie. Voľné pokračovanie obľúbeného a mimoriadne seriálu Hniezdo. Chýbať nebude kriminálna zápletka aj veľké tajomstvo.

 Važanovci si prešli zložitým obdobím. Ďalšie ich ešte len čaká. Zdroj foto: RTVS

Priznanie prinesie úplne novú – spoločensky zaujímavú tému, známe, ale aj úplne nové postavy.

Odporúčame aj: Titulná pieseň k seriálu Priznanie od Peter Bič Project má dve verzie (VIDEO)

Hlavnou hrdinkou bude Sýrčanka Lejla, mladá žena, ktorá čaká na azyl. Jej minulosť je poznačená tragédiou a na Slovensko prichádza s malým synčekom Sámim. Lejlu si zahrá herečka Angelika Sbouli.

Priznanie dostalo 10 epizód, začne sa druhú januárovú nedeľu

Diváci sa však môžu tešiť aj na Soňu Norisovú a Alexandra Bártu. Rodina Važanovcov má tri deti, pričom najmladšieho syna splodila Kristína neplánovane a nečakane s manželom svojej najlepšej kamarátky. Marta Fialová alias Andrea Karnasová si odpykáva sedem rokov za mrežami.

Juraj je z detského domova, Vanesa je zasa otcov miláčik.  Foto: RTVS

Novou postavou v seriáli bude Andrea, sociálna pracovníčka, ktorá pomáha migrantom. Zahrala si ju Rebeka Poláková. Jej kolega Marek v podaní Kamila Mikulčíka je zasa psychológ, ktorý pôsobil na misiách pri našich vojenských jednotkách v Afganistane a tiež Sýrii.

Robert Sipos si zahral Juraja, odchovanca detského domova, ktorý sa zapletie do pašovania cigariet. Martina Zábranská ako Vanesa je zasa dcérou majiteľa bazáru s autami, ktorého stvárnil Ivan Krúpa.

Daniš priznal v rozhovore, že celý scenár Priznania nečítal. Chce si ho takisto pozrieť v televízii. Foto: RTVS

Vanesa je síce otcov miláčik, no žiadna snobka. Chce len cestovať a žiť svoj vlastný život. Na stope zločinu bude v Priznaní Oskar alias Ondřej Daniš.