Farma 13: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO)

Farma 13: Kompletná zostava súťažiacich. Pozrite sa, kto je kto (FOTO) Foto: Markíza

Na obrazovky televízie Markíza a Voyo s jeseňou prichádza nová séria reality show Farma, v poradí už trinásta.  V 13. sérii sa opäť súťažiaci presunú do minulosti. Markíza predstavila kompletnú zostavu 13. série:

Nikola Báleková
Nikola Báleková Foto: Markíza

Éterická Luna našla cestu zo svojich problémov v spiritualite a šamanizme. Jej život zmenila náročná šamanská ceremónia. Slobodná a nespútaná osobnosť je zároveň milujúcou mamou dvoch detí. Teraz mieri tvrdo pracovať na Farmu 13. Niekedy nevie zavrieť ústa a nerozmýšľa nad následkami. Snáď sa jej to nevypomstí na statku.

Odporúčame aj: Farma: Zaujímavosti zo zákulisia, nové drsné pravidlá a neobvyklé povinnosti sluhov

Miroslav Debnár

Miroslav Debnár  Foto: Markíza

Single mladík vlastní s kamarátom úspešnú spoločnosť. Prirodzene zábavný sukničkár zabojuje na Farme o nejedno ženské srdce, výhodou na statku mu bude zručnosť.

Odporúčame aj: Pozrite sa, kde sa odohráva nová Farma, Markíza obsadila celé údolie (FOTO)

Monika Fabová

Monika Fabová  Foto: Markíza

Nezvyčajne dlhovlasé dievča z dediny je pripravené dokázať samej sebe, že je po dlhom vzťahu pripravená na nový začiatok. Otec len dúfa, že na Farme neurobí hanbu. Keď jej praskli nervy, strelila už aj facku. Tvrdí, že niektoré dievčatá neovládajú ani štvrtinu z toho, čo ona. Nepoužíva žiadne sociálne siete, pretože si chce život užívať naplno, nie iba pozeraním do telefónu.

Daniel Gugh

Daniel Gugh   Foto: Markíza

Dvadsiatnik Dan si v živote už stihol prejsť ťažkou chorobou. Počas náročného roka chodil každé dva týždne na chemoterapiu a odhodlane bojoval s rakovinou lymfatických uzlín. Nalomené zdravie z neho spravilo invalidného dôchodcu v mladom veku, no živí sa ako taxikár. Danove telo zdobí šesť tetovaní, niektoré si dokonca vytetoval sám či spolu s bratmi. 

David Horák

Dávid Horák  Foto: Markíza
Veselý, dobre naladený Dávid sa kvôli svojim česko-maďarským koreňom v živote stretol s rôznymi predsudkami. Neuškodilo mu to, skôr naopak. Verí, že jeho dobrá nálada je kľúčom k akejkoľvek životnej skúške. Túži po rodine s desiatimi deťmi, hľadá ženu, s ktorou by si tento sen splnil. Možno ju nájde práve na Farme.
 
Stanka Klčová

Stanka Klčová   Foto: Markíza

Od mala bola neposedným dievčaťom a tým je doteraz. Rodičia sa snažili uspokojiť jej súťaživú povahu krúžkami či športom. Keď sa jej nedarilo, odskákali si to napríklad tenisové rakety. Na Slovensku jej začalo byť už v mladom veku pritesno. Turecko, Cyprus, Omán, Rhodos - tam všade žila a pracovala pre cestovnú kanceláriu.

Miroslava Kuryś Koperová

Miroslava Kuriś Koperová   Foto: Markíza

Na prvý pohľad nežné žieňa žijúce v Spojenom kráľovstve v sebe skrýva silnú a odhodlanú súťažiacu. Narodenie druhého dieťaťa statočnej mame kompletne zmenilo priority, so synčekom absolvovali náročné operácie srdca. Chlapček sa narodil bez vyvinutého ucha. Mirka sa však popasovala s ťažkým zdravotným stavom syna bravúrne. 

Jozef Ladziansky

Jozef Ladziansky  Foto: Markíza

Manuálne zručný Jozef žije so svojou matkou. Jeho priateľka ho opustila pre staršieho boháča, keď bol v nemocnici s pracovným úrazom. Pracovitý a nezištný single mladík je viac ako otvorený novému vzťahu s vyvolenou princezničkou, ako ženy rád nazýva. Už 20 rokov pravidelne daruje krv. Tvrdí, že prácu hasiča je veľmi náročná a na Farmu sa ide zrelaxovať.

Nikoleta Mališková

Nikoleta Mališková  Foto: Markíza

Rodená Bratislavčanka podľa svojich slov zažila pekné detstvo. Bola vychovávaná vo veriacom prostredí plnom lásky, kde sa dodržiavali pravidlá.  Po štúdiách v Prahe sa vrátila domov. Nikki využila nadobudnuté vedomosti a momentálne pracuje v oblasti realít. Napriek tomu, že je z hlavného mesta, má skúsenosti s prácou v záhrade a okolo zvierat. 

Matúš Mrážik

Matúš Mrážik   Foto: Markíza

Matúša najviac zocelilo odsťahovanie sa do Prahy za vzdelaním. Získal tam ekonomický titul. O päť rokov by už rád vychovával vlastné deti, túži po finančnej nezávislosti a napriek tomu, že roky žije v stovežatom hlavnom meste, vidí sa v budúcnosti späť na Slovensku. Chcel by mať vlastný skleník a pestovať si ovocie či zeleninu. Bol k tomu vedený od malička.

Beáta Landerl

Beáta Landerl   Foto: Markíza
Z neďalekej Viedne na Farmu prichádza energická Beby, ktorá má neustále čo povedať. Na Farme chce zažiť tvrdé podmienky, najviac sa teší na zvieratá. Povolaním recepčná je pre pandemickú situáciu momentálne bez práce, no žije aktívne, denne sa hýbe aj dve hodiny, zbožňuje bicykel, fitness, či chôdzu pešo. Rada medituje pri stromoch.

Miroslav Pajtáš

Miroslav Pajtáš   Foto: Markíza

Rozvedený sexy Slovák, žijúci vo Veľkej Británii, vyrastal v chudobnej rodine. Sen o profesionálnej kulturistike sa mu rozplynul po zranení kolena. Sympatický otec 10-ročnej dcéry so slabosťou pre Slovenky pracuje ako fitnes tréner, čo ocení nejedná fanúšička Farmy.

Patrícia Šimanová

Patrícia Šimanová  Foto: Markíza

Mladučká Patrícia pôsobí navonok krehko, ale rozhodne to nie je žiadna jemná kvetinka. Už odmala nemala problém povedať svoj názor, azda aj preto viac vyhľadávala chlapčenský kolektív. Na konzervatóriu rozvíjala svoje nadanie pre tanec a pohyb, vyhrala mnoho súťaží no aktuálne sa umeniu už nevenuje. 

Eva Vajsová

Eva Vajsová  Foto: Markíza

Šikovná stolárka túžiaca po deťoch, avšak len v kompletnej rodine s partnerkou. Svojou zručnosťou a húževnatosťou dá do vrecka nejedného chlapa. Sama sa považuje za dostatočného blázna. Nuda s ňou nebude a keď kričí, tak je to počuť. Sympatická Eva si nebude mať problém získať farmárov na svoju stranu.

Zdeněk Valent

Zdeněk Valent  Foto: Markíza

Snaží sa žiť jednoducho, podľa starých pravidiel a zásad. Odpútať sa od reality dnešných dní mu pomáha štylizácia do sveta vikingov. Darí sa mu tak vyrovnávať s problémami v osobnom živote. Vďaka tomu nemá žiaden strach postaviť sa pred akúkoľvek výzvu. Zdeněk má rád bojové športy, kedysi sa venoval MMA.