Tvoja tvár znie povedome: Pozrite si profily súťažiacich aj porotcov (FOTO)

Tvoja tvár znie povedome: Pozrite si profily súťažiacich aj porotcov (FOTO) Foto: Markíza

8. septembra začína na Markíze ďalšia séria šou Tvoja tvár znie povedome.


Podstatou zábavy je, že známe osobnosti sa snažia čo najlepšie napodobniť svetoznáme hviezdy.

V piatej sérii zábavnej šou o priazeň divákov bojuje osem celebrít - Nela Pocisková, Karin Haydu, Zuzana Kraváriková, Alexandra Gachulincová, Rasťo Sokol, Pavol Topoľský, Dávid Hartl a Noël Czuczor.

Súťažiaci:
Foto: Markíza

Nela Pocisková, herečka a speváčka

Herečka, speváčka, partnerka herca Filipa Tůmu a dvojnásobná mamina, aj to je Nela Pocisková. Multitalentovaná kráska sa účinkovaním v šou Tvoja tvár znie povedome po dlhšej pauze opäť dostáva do intenzívneho pracovného kolotoča a čelí tak obrovskej výzve.

 

Dávid Hartl - herec

Dávida môžete poznať z relácie Kredenc a z filmov Únos, Ostrým nožom, Trhlina či Čerešne. Tento mladý talent patrí k úspešným slovenským hercom a okrem divadla sa venuje aj dabingu.

Ponuku na účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome chvíľu zvažoval, no jednoznačne ho presvedčili kamaráti a kolegovia, ktorí účinkovali v predchádzajúcich sériách.

 
Zuzka Kraváriková, herečka
 
Donedávna neznámej študentke konzervatória kompletne zmenilo život účinkovanie v seriáli Oteckovia, kde stvárňuje Dorku. A hoci je v súčasnosti už známou herečkou, ponuku účinkovať v šou nečakala.
"Ostala som mierne povedané zaskočená, keď ma oslovili do tejto šou. Sledovala som všetky jej série s obdivom, niekedy aj s pobavením a vždy ma zaujímalo, aké to naozaj je v zákulisí - všetky tie nácviky, skúšky, príprava masiek a kostýmov," hovorí Zuzka, ktorá si to všetko bude teraz môcť vyskúšať na vlastnej koži.
 

Noel Czuczor, herec

Noela si môžete pamätať zo seriálu Milenky, či z filmu Čistič. Nadaný herec, ktorý stvárňuje najmä dramatické role, bude teraz úplne v inom svete, ktorý doteraz nepoznal.
"Byť súčasťou tejto šou je pre mňa veľkou výzvou. Je to obrovský krok mimo mojej komfortnej zóny. Nie som spevák ani tanečník, takže sa vo mne mieša radosť aj strach zároveň," priznáva Noel.

 
Karin Haydu, herečka a moderátorka
 
Karin má za sebou účinkovanie v markizáckych seriáloch Búrlivé víno, Chlapi neplačú, Ordinácia v ružovej záhrade, bez problémov zvládla aj náročné úlohy v Pevnosti Boyard.
Karin sa ponuke na účinkovanie v Tvári veľmi potešila. "Je to skvelá, pozitívna šou, ktorú sledujú snáď všetky generácie. V detstve sme mnohé chceli byť speváčkami, tanečnicami a herečkami. To posledné som si splnila a zo spevu mám dnes rešpekt," priznáva brunetka.
 
Pavol Topoľský, herec
Herec, ktorého tvár aj hlas sa zapíšu do pamäte divákov. Najstarší člen zostavy má napriek bohatým skúsenostiam pred účinkovaním v tejto šou veľký rešpekt. Hoci roky okrem iného aj hrá a spieva v muzikáloch, v tomto prípade ponuku na účinkovanie dlhšie zvažoval.
"Dlho som váhal, no napokon ma presvedčili aj mojej dcéry a manželka, ktoré majú tento projekt rady," hovorí Pavol, ktorého čaká jedna z najväčších životných výziev.
 

Alexandra Gachulincová,  supermodelka
Topmodelka z agentúry Elite Bratislava a víťazka prestížnej súťaže Elite Model Look 2005 je príjemným prekvapením šou. Temperamentná Saša jednoznačne okorení hereckú zostavu a hoci jej hlas je výrazný a miluje hudbu, so spevom nemá žiadne skúsenosti. Pre skúsenú modelku je to nová výzva, ktorej sa s nadšením chopila.

"Bola som úprimne povedané v šoku, dokonca som si chvíľku myslela, že si niekto zo mňa robí srandu. Keď som zistila, že si ma naozaj vybrali, veľmi som sa potešila. Spev ma baví od malička, čiže sa na celú šou veľmi teším. Som si, samozrejme, vedomá, že to bude veľká drina, takže sa vo mne strieda nervozita a strach," hovorí Saša, ktorá je jediná neherečka a nespeváčka v tejto zostave.

Rasťo Sokol, herec a moderátor
Moderátor vedomostnej relácie Dobre vedieť! bude mať možnosť ukázať sa inak, než ho diváci poznajú z obrazoviek. Ako seriózny moderátor, ktorý má odpovede na tie najťažšie otázky, takto nemá šancu prejaviť svoj temperament.
 
Porota:

Foto: Markíza
Zuzana Kubovčíková Šebová, herečka
 
Vyštudovanú konzervatoristku ste mohli vidieť na doskách Trnavského divadla, divadla GUnaGU či L + S. Do povedomia širokej verejnosti sa dostala prostredníctvom televíznych obrazoviek napríklad ako fešná krčmárka Terezka Pekná z kultového seriálu Horná Dolná či preafektovaná Luky z Kredencu.
Najnovšie sa objaví aj v šou Tvoja Tvár znie povedome, kde zasadne na štvrtú porotcovskú stoličku vedľa Dana Dangla, Zuzany Fialovej a Mária Kulyho Kollára.
Zuzka si už účinkovanie v šou vyskúšala aj predtým, keď v prvej sérií hosťovala ako porotkyňa a neskôr spievala v špeciálnom čísle.
Zuzana Fialová, herečka
Krásna, temperamentná a talentovaná herečka Zuzana Fialová je zárukou, že šou bude nabitá emóciami. Ako herečka bude vedieť zhodnotiť, či sa účinkujúci zhostili svojej úlohy dôveryhodne, alebo tam ešte niečo chýbalo. Väčšina súťažiacich si myslí, že práve ona bude z porotcov najprísnejšia.
 
Dano Dangl, moderátor, herec a zabávač
 
Multifunkčný komik, scenárista a producent Dano Dangl je podpísaný pod mimoriadne úspešnými projektmi Kredenc, Vo štvorici po Slovensku, či Partička. Už po štvrtýkrát ho uvidíme aj v úlohe porotcu. Na čo sa najviac teší počas šou Tvoja tvár znie povedome? „Na parfum Zuzky Fialovej a Kulyho trenky.“ A my sa pri takomto obsadení máme tiež na čo tešiť!
 
Mário „Kuly“ Kollár, spevák
 
Sympatický spevák a líder skupiny Desmod má nenapodobiteľný hlas a skvelé hity, ktorými si získal množstvo fanúšikov. Snáď nikto si nevie predstaviť, že Kuly bude v úlohe porotcu prísny a nemilosrdný. Veď ako povedal so smiechom on: „Videli ste už nazúreného snehuliaka?“