Najmladší britský princ Louis oslávil prvý rok, palác zverejnil fotografie od Kate (FOTO)

Britský kráľovský palác zverejnil nové fotografie najmladšieho syna princa Williama, ktorý dnes oslavuje prvé narodeniny. Autorkou snímok malého princa Louise je jeho matka, vojvodkyňa Kate, ktorá fotografie svojich detí vyhotovuje pravidelne. Dáva pritom prednosť nearanžovaným momentkám, rovnako ako v tomto prípade, keď Louise zachytila ​​pri vyčíňaní v záhrade.

Kensingtonský palác poskytol novinárom tri snímky: na dvoch z nich vojvodkyňa z Cambridge odfotila svojho syna v akcii, počas prieskumov záhrady. Malý princ sa na nich tvárou šťastne a nadšene a na neretušovaných snímkach je vidieť aj jeho sveter obalený machom. Tretia fotografie vyzerá oficiálnejšie.

Princ Louis je piatym v poradí nástupníctva na britský trón, a to po svojich starších súrodencoch princeznej Charlotte a princovi Georgeovi, otcovi Williamovi a dedkovi, princovi Charlesovi. Jeho rodičia ho doteraz držali skôr bokom pozornosti médií, naposledy sa na oficiálnom snímke objavil vlani pred Vianocami, kedy rodina princa Williama svoj spoločný záber posielala ako vianočné priania.