TA3 počas volieb: exkluzívny prieskum, štúdio i celonočný web

TA3 počas volieb: exkluzívny prieskum, štúdio i celonočný web Foto: TA3


Exkluzívny prieskum AKO zverejnený ihneď po zatvorení volebných miestností - aj na to sa môžete tešiť počas sobotňajšej noci v televízii TA3. Okrem neho vám prinesieme volebné štúdio so zaujímavými hosťami a tie najaktuálnejšie novinky. Web ta3.com ich bude uverejňovať počas celej volebnej noci.
Krátko pred zatvorením volebných miestností vám prinesieme špeciálne volebné štúdio so sociologičkou Silviou Porubänovou a Václavom Hříchom z agentúry AKO. Naši hostia budú komentovať priebeh kampane aj samotných volieb i priebežné výsledky, ako ich bude zverejňovať Štatistický úrad SR. V rámci volebného štúdia prinesieme aj prieskum, ktorý pre TA3 vypracovala agentúra AKO. Ide o aktuálne čísla preferencií kandidátov - zber dát je vykonaný len niekoľko hodín pred samotným otvorením volebných miestností.

Štáby televízie sa vydajú aj do volebných centrál kandidátov, odkiaľ vám naživo prinesú atmosféru a prvé rozhovory s nimi. TA3 bude vysielať aj po jednej hodine v noci až do sčítania všetkých hlasov. 

V pohotovosti bude aj náš web. Počas celej noci budeme uverejňovať priebežné výsledky zo štatistického úradu a zaujímavé informácie z volebných centrál. To najpodstatnejšie nájdete v hlavnom online článku k voľbám aj na našej špecializovanej podstránke prezidentskevolby.ta3.com. Na tomto mieste nájdete aj priebežné a konečné výsledky zo všetkých okresov.

V nedeľu o šiestej ráno sa opäť začne vysielanie. Na TA3 si budete môcť pozrieť výsledky volieb, rozhovory s analytikmi, úspešnými i neúspešnými kandidátmi. Predpoludním odvysielame aj reláciu V politike a v priebehu dňa aj tlačovú besedu Ústrednej volebnej komisie.
Chronológia:
Sobota 07:00 - Otvárajú sa volebné miestnosti
Sobota 21:30 - Začína sa volebné štúdio TA3
Sobota 22:00 - Zatvárajú sa volebné miestnosti. TA3 čo najskôr zverejní prieskum preferencií.
Sobota v noci -  Štúdio TA3 bude až do sčítania všetkých hlasov.
Nedeľa 06:00 - TA3 začne v nedeľu vysielať o hodinu skôr
Nedeľa 11:00 - TA3 odvysiela reláciu V politike s úspešnými kandidátmi 
Nedeľa – Odvysielame tlačovú besedu Ústrednej volebnej komisie k výsledkom volieb