Titulnú skladbu k seriálu Oteckovia naspieval Hex, tu je videoklip

Kapela Hex naspievala titulnú skladbu Oteckovia pre seriál s rovnakým názvom.

 

Textár Martin "Fefe" Žúži napísal text. "Na novom albume Tebe máme pieseň Dievčatá, ktorá album otvára. A keď nás Markíza oslovila, či nechceme spraviť pieseň k seriálu Oteckovia, hneď mi napadlo, že by sa hodila skladba Dievčatá s tou odľahčenou náladou, ktorú v sebe má," povedal spevák a autor hudby Ďuďo.

V novom klipe si zahrali i predstavitelia hlavných mužských postáv Filip Tůma, Braňo Deák, Vlado Kobielsky, Marek Fašiang a ich seriálové deti.
Herci Tůma a Fašiang za bubnami, Deák za mikrofónom, Kobielsky s bábätkom v náručí a členovia skupiny Hex s vysávačmi a v bielych plášťoch.

"Musím priznať, celkom som sa natrápil, ale so scenáristkou Katkou Mikulíkovou sme sa nakoniec pochopili. Problém bol napríklad v tom, že seriálová znelka nepoužíva pôvodnú tému refrénu, ale C časť pesničky. Táto časť pôvodne nebola obsahovo najdôležitejšia, v znelke to však bolo naopak. Bol to teda trochu oriešok dokončiť kompletný text tak, aby bol aj v celej verzii významovo zrozumiteľný. Hádam sa to podarilo," povedal textár a gitarista Martin "Fefe" Žúži.