„Viem, čo si myslíte. Že sú to iba reklamné kecy." ZUNO si uťahuje z reklám

„Viem, čo si myslíte. Že sú to iba reklamné kecy." ZUNO si uťahuje z reklám Zdroj: Zuno

Banka ZUNO si v novej kampani, propagujúcej zníženie úrokovej sadzby na 4,9% ročne, opäť uťahuje z reklamných klišé. Z pôvodného reklamného spotu, vysielaného v retro TV prijímači, sa vynorí rovnaký herec a hovorí o pocitoch, ktoré sú častokrát s reklamou spojené.


„Viem, čo si myslíte. Že sú to iba reklamné kecy. Naj sem, naj tam, bla blá... . Ale realita je iná. Preto máme dôkaz, že refinancovanie v ZUNO je stále NAJ."
Zámerom kampane je divákovi dokázať, že niektoré ponuky naozaj dávajú zmysel a nemajú žiadne skryté „ALE".

"Nový spot ZUNO banky pokračuje v doterajšom koncepte reklám so štyrmi známymi hercami. Cieľom je odkomunikovať to, že nová výhodná úroková sadzba na refinancovanie úverov je bez skrytých podmienok. Zníženie úrokov bude banka promovať aj v doterajších spotoch, zameraných na pôžičky," povedala PR and Marketing Communication Supervisor ZUNO banky Zuzana Nemčeková.

Foto: Zuno

Kampaň bude nasadená v televíziách JOJ Group striedavo s pôžičkovými spotmi. Vytvoril ju interný tím banky ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder a JOJ Production. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

„Niektoré ponuky na trhu síce vyzerajú na prvý pohľad veľmi výhodne, ale vo finále žiadateľ o pôžičku alebo refinancovanie musí splniť celý rad podmienok, ako napríklad povinné poistenie, alebo posielanie výplaty na účet, aby najnižší úrok získal. Férový vzťah so zákazníkom ale znamená poskytnúť najlepšiu ponuku bez skrytých podmienok. Nejde o časovo obmedzenú akciu, ale o štandardnú súčasť úverového portfólia ZUNO," zdôrazňuje výkonný riaditeľ pre obchod a marketing ZUNO banky Peter Lakata.