Telekom oslavuje v predstihu otcov

Telekom oslavuje v predstihu otcov Foto: Telekom

Hoci deň otcov pripadá až na 19. júna, spoločnosť Telekom si na otcov spomína už teraz.

V nedeľu 1. mája spúšťa spoločnosť novú kampaň, ktorej ústrednou postavou je šikovný otec. Spot sa začína detajlom na bruško budúcej mamičky a vetou: "Tento príbeh je o niekom, koho poznáš. Pamätáš si, kto ťa nosil 9 mesiacov?" A následne pohľad kamery zaostrí na otca, ktorý kráča za ženou a nesie v jednej ruke dieťa a v druhej bicykel, tašky, loptu, hračky. "No a on je ten, čo nosil všetko ostatné. On je tvoj hrdina."

Nová kampaň Telekomu s názvom Otec na jednotku sa objaví v týchto dňoch okrem Slovenska aj v ďalších ôsmich krajinách Európy.

„Telekom je tu, aby ste aj vy mohli byť otcom na jednotku – aj tak by sa dalo parafrázovať jej hlavné posolstvo. Ústredným motívom kampane je vzdať hold všetkým otcom a zároveň odkomunikovať benefity rodinného balíka služieb Magenta 1. Práve otec je často tým členom rodiny, ktorý podobné služby vyberá," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Kreatívne riešenie medzinárodnej kampane pochádza z dielne agentúry DDB. Lokálnu adaptáciu kampane na Slovensku pripravila agentúra MUW Saatchi & Saatchi.