Peter Sagan sa ocitol na futuristickej párty

Peter Sagan sa ocitol na futuristickej párty Reprofoto ST

Slovak Telekom má novú sériu spotov „Nič nie je nemožné" s Petrom Saganom.


Peter Sagan je opäť hlavnou tvárou kampane Slovak Telekomu. Spot zobrazuje futuristickú narodeninovú party, na ktorej je Peter Sagan, ktorý tancuje aj fotí ale aj pohybuje sa v čase. Spot sa nesie vo farbách ružovej, modrej a fialovej s neónovými efektami.

Nová kreatíva priamo nadväzuje na aktivity Telekomu v oblasti budovania najrýchlejšej 4G siete, rozširovania optickej siete a produktových inovácií, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Zároveň Telekom v spote naznačil nový štýl svojej komunikácie a grafické prvky, ktoré budú vizuálne prepájať kampane operátora v tomto roku.

„V novom spote pracujeme s netradičnou formou, netradičným settingom, novým packshotom, ale už tradične s Peťom Saganom. Divák sa ocitne na futuristickej narodeninovej párty, na ktorú Peťo práve prišiel. Párty, na ktorej je všetko iné, ako by sme čakali, ukazuje, že aj Telekom chce čoraz viac robiť veci inak, inovatívne," povedala Drahomíra Juríková, senior manažérka digitálnych služieb a marketingovej komunikácie.

„Sme presvedčení, že len spojenie človeka s technológiami dáva inováciám a moderným technológiám zmysel a že len spolu môžu dosahovať nemožné," dodáva Juríková.

Novú kampaň pre Telekom pripravovala agentúra MUW Saatchi & Saatchi.

Kreatívny riaditeľ: Peter Michalka
Art director: Jakub Kuvik, Ivan Zemanovič, Veronika Holaňová, Eduard Drexler
Copywriter: Roman Hríbik, Martin Krafčík, Roman Krmášek,
Strategický riaditeľ: Kamil Charvát
Account manažér: Tatiana Hrutková, Kamil Gróf
Režisér: Roman Valent