Do parlamentu sa chce dostať s holým zadkom a spustenými nohavičkami

Do parlamentu sa chce dostať s holým zadkom a spustenými nohavičkami Foto: Cigániková

Nahotinky sa ako marketingový nástroj nosili v 90-tych rokoch.

 


Nahotinky dnes z bežných časopisov v civilizovaných krajinách postupne miznú, dokonca ich nebude mať ani Playboy. Zobrazovanie ženy len ako objektu sexuálnej túžby moderné ženy uráža. Slovenská Rada pre reklamu reklamy, v ktorých je zobrazenie nahého ženského tela nesúvisiace s produktom, považuje za neetické. Výnimkou sú kozmetické firmy alebo značky so spodným prádlom. V inej reklame majú nahotinky vo vizuáloch nanajvýš lacné záložne, dedinské umyvárky áut, sťahováci na dodávkach a kandidátka na poslankyňu za SaS.

Facebook J. Cigániková

Janka Cigániková zo strany SaS dala do predvolebnej kampane najprv svoje deti, potom nastavila hlavu pred pištol a posledné dni šla donaha. Na najnovších vizuáloch už sedí nahá, jej zadok prekrýva len priesvitná látka. Na ďalšej reklame sú nohy v červených lodičkách so spustenými nohavičkami.

Blog Z. Cigániková

Prečo sa Cigániková vyzliekla? Z rovnakých dôvodov, prečo sťahováci oblepili svoju dodávku dámou, ktorá si dáva dole podprsenku. V článku s názvom Holý zadok pre každého to vysvetľuje takto: „Už dávnejšie som si všimla, že keď na svoju facebook stenu zavesím text s odkazom na politiku, prípadne samotné časti volebného programu, keď upozorním na zlodejinu alebo plytvanie, mám rádovo menej pozornosti, ako keď ... keď sa vyfotím v plavkách alebo s drinkom v ruke na žúrke. A tak som sa rozhodla prispôsobiť ponuku dopytu a projektovala som pár našich myšlienok prostredníctvom vlastného tela."

Cigániková napísala aj niekoľko blogov s predvolebnými heslami. Kolujú však už len jej šteklivé fotky, text nezaujal.

Ak sa aj do parlamentu nedostane, jednu výhru má už takmer istú - zaradenie do rebríčka o tzv. Sexistické prasátečko, čo je ocenenie, ktoré udeľujú v Česku aj slovenským reklamám za sexistickú a nevkusnú reklamu.