Celeste Buckingham spieva o Vianociach vo farbách Orangeu

Celeste Buckingham spieva o Vianociach vo farbách Orangeu

Speváčka Celeste Buckingham ale aj otravní reportéri sú hlavné postavy novej vianočnej reklamy operátora.

Spoločnosť Orange v týchto dňoch prichádza s novou vianočnou reklamou.

Nový reklamný spot na podporu bezplatného internetu vznikol v spolupráci spoločnosti Orange s reklamnou agentúrou Wiktor Leo Burnett a produkciou Leopard Production. Atmosféra v spote je klasicky vianočná - zasnežená krajina, vianočné trhy, ľadová revue, rozprávkové bytosti či veľké ligotavé darčeky.

V spote, predstavujúcom ľadovú revue, sa okrem speváčky Celeste Buckingham objavia aj herci Lukáš Latinák a Braňo Bystriansky v úlohe neodbytných reportérov.

V spote účinkujú aj krasokorčuliari zo Žiliny, medzi ktorými sú aj niekoľkonásobní majstri Slovenska. Epizódnu úlohu SBS-kára si zahral Mako Hindy, známy z niekoľkých hollywoodskych filmov, ako napríklad Smrtonosná zbraň 5, Za nepriateľskou líniou či Let Fénixa.

„Aj tento rok sme sa rozhodli, že vianočnú reklamu nasadíme až vtedy, keď to bude relevantné. Veríme, že náš nový spot zákazníkov nielen zabaví, ale zároveň prenesie na nich krásnu vianočnú atmosféru a vzbudí v nich radostné vianočné očakávania," povedal Miloš Lalka, riaditeľ úseku komunikácie značky Orangeu.

Spot sa natáčal na Trojičnom námestí v Trnave so 120-členným štábom. Na vytvorenie zasneženej krajiny sa spotrebovalo 1250 m2 geotextílie a niekoľko kíl 100 % buničiny.

Creative director: Martin Ondrušek
Art director: Ľubomír Bercel, Karol Krištofovič
Copywriter: Martin Motáček, Marek Surovec, Roman Roj
Account: Lenka Karolčíková, Jana Divišová, Daniela Árpová
Produkcia: agentúra: Leopard Production