Menia sa vám známi na celebrity? Je za tým reklamná kampaň

Menia sa vám známi na celebrity? Je za tým reklamná kampaň

Našli ste na Facebooku odkaz na článok, že vaša známa si ako celebrita dala si vytetovať neobvyklé ornamenty. Alebo váš kamarát bol hviezdou večera pri preberaní ceny a takmer spadol z pódia? 

 

 

Celebritné články o bežných smrtelníkoch vychádzajú od pondelka na webe topky.sk. Ide o akciu spoločnosti O2 s názvom "Pre O2 ste všetci hviezdy" v rámci kampane O2 extra výhody. „Hlavným posolstvom kampane je, že každý z 1,4 milióna zákazníkov je v O2 niečo extra. Celá kampaň a jej kreatívny koncept sa nesie v duchu udeľovania ocenení bežným ľuďom, ktorí sú povýšení na úroveň celebrít," oznámila spoločnosť.

Kampaň má aj samostatnú stránku hviezdy.o2.sk, na ktorej sa návštevník z vlastného pohľadu prejde po koberci slávy a na pódiu dostáva ocenenia v podobe O2 extra výhod.

Aplikácia, ktorá každému vytvorí celebritný článok, je priamo v sekcii prominenti na portáli www.topky.sk ,  je to druhou fázou kampane. 

Funguje to tak, že po prihlásení cez Facebook stránka použije meno a fotku návštevníka, zoberie do úvahy jeho pohlavie a vygeneruje typický článok, podobný tým z bulváru. Článok pri tom hovorí o človekovi ako o hviezde z „nedávneho odovzdávania ocenení O2 Extra Awards". Články však nie sú súčasťou spravodajskej sekcie topky.sk.

„Požiadavka z O2 bola, aby si ľudia zažili niečo extra, niečo výnimočné a ostal im úsmev na tvári. Zamysleli sme sa nad tým, aké by to bolo stať sa celebritou, mať vlastné bulvárne články. Kto by si to nechcel skúsiť. Po vytvorení článkov na topky.sk sa nám potvrdilo, že to je nie len zábavné, ale zároveň to má veľmi vysoký potenciál zdieľania," hovorí Jaro Zacko, Creative Director z agentúry TRIAD Advertising, ktorá koncept pre online pripravila.

Kampaň na topky.sk bola spustená v pondelok 14. októbra a po necelých dvoch dňoch získala virálnym šírením článkov 12 500 používateľov a bolo vygenerovaných vyše 41 500 článkov na topkách.