Tajomná kampaň Paulus vs. Ihnačák vrcholí

 Tajomná kampaň Paulus vs. Ihnačák vrcholí

Paulus vs. Ihnačák, alebo známy český kuchár Roman Pualus verzus známy slovenský kuchár Marcel Ihnačák. Už onedlho sa stretnú v súboji, hlása reklamný spot, aj bilbordy ako v Čechách, tak aj na Slovensku.

 


Blibordy, inzercia, reklamné a televízne spoty, ktoré pripomínajú štart televíznej relácie, vysielajú televízie už niekoľko týždňov. Na Slovensku ako JOJ, tak aj Markíza a RTVS. Nejde o reláciu konkrétnej televízie, ale o tízingovú kampaň, ktorá bude odhalená už v utorok. „Volám sa Marcel Ihnačák a chcel by som Vás pozvať na ochutnávku kuchárskeho umenia od skutočného majstra – teda mňa! Určite už viete, že čoskoro sa rozpúta súboj „Paulus vs. Ihnačák". Príďte a pomôžte rozhodnúť, ktorý z nás dvoch je lepší šéfkuchár. A určite Vám nemusím hovoriť, kto ním je...," avizuje pozvánka pre novinárov.

 

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o tízingovú uvádzaciu kampaň značky Lidl, tá si na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistrovala aj ochrannú známku na názov a logo "paulus vs. ihnačák", ktorú si všimli české médiá aj Stratégie. Paulus už propagoval výrobky obchodného reťazca, ktorý pôsobí v oboch krajinách.

Kampaň využíva televíznu módu posledných rokov vysielať kulinárske šou a zároveň využíva mediálne známe osobností.

Spoločnosť Lidl sa zatiaľ ku kampani nevyjadrila.

Tzv. súboj kuchárov sa má uskutočniť 19. septembra, aký, zatiaľ zadávateľ neprezradil.