Luddo a Moya sa tento rok pripravujú na príchod Vianoc už po druhýkrát

Luddo a Moya sa tento rok pripravujú na príchod Vianoc už po druhýkrát

Vianoce sa blížia a O2 pre nových aj existujúcich zákazníkov O2 SMART Paušálov a O2 Dát ponúka Vianočný extra bonus na nákup 5G zariadenia. Zákazníci získajú dvojicu vybraných zariadení iba za cenu prvého, druhé zariadenie bude v plnej sume kompenzované Vianočným extra bonusom. Okrem toho aj na Vianoce a až do konca januára platí, že zákazníci môžu svoje zdvojnásobené dáta v rámci tarify, ktorú majú, využívať bez poplatku.

„Vianoce prichádzajú tento rok na dvakrát. V septembri sme oslávili príchod 5G dvojnásobným objemom dát vo vybraných O2 SMART Paušáloch. Nemôže byť lepší darček, ako k nim na tie ozajstné, pribaliť 5G zariadenia. A teraz dokonca dve len za cenu toho jedného, aby bol zážitok zo siete novej generácie ešte lepší,“ hovorí Lucia Petrášová, riaditeľka úseku komunikácie a značky O2.

V televíznom spote hlavní hrdinovia Luddo a Moya finišujú s prípravami na Vianoce, zdobenie telefónov starej generácie však preruší príchod mladých koledníkov – robotov novej generácie. Spot sa vyznačuje príjemnou vianočnou atmosférou, ktorú sprevádza tradičná známa koleda.

“Predstavovali sme si, ako by asi koledoval robot novej generácie, ak by koledoval, či a ako by sa pritom hýbal a čo by považoval za adekvátnu odmenu. A teraz si toto všetko môžete pozrieť v našom vianočnom spote.” hovorí s rolničkami v hlase kreatívny riaditeľ Free Andy Agency, Juraj Bartoš.  

Kampaň odštartovala 19.11. a potrvá do konca januára 2022, prebiehať bude v TV, rádiu, OOH, printe a online. Ponuku všetkých šiestich vianočných dvojíc nájdu zákazníci na webe www.o2.sk/vianocne-dvojice

Vizitka kampane:
Produkcia: Alien studio
Réžia: Dano Dekan
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Free Andy
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Jiří Korpa-Ondo, Emil Myjavec
Art director: Jakub Reken, Michal Hazior
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Account manager: Katarína Arbe, Veronika Zacharová, Ivana Šramatá, Michaela Ostricová