Príchod 5G siete ohlasuje O2 s kampaňou s Luddom, Moyou a oslavou (VIDEO)

Príchod 5G siete ohlasuje O2 s kampaňou s Luddom, Moyou a oslavou (VIDEO) Reprofoto youtube O2

Operátor O2 začiatkom septembra predstavil svoje plány s rozširovaním 5G siete, ktorú aktuálne intenzívne buduje. Rozširovanie 5G siete bude sprevádzať aj nová kampaň, v ktorej ústrednými postavičkami bude opäť dvojica Luddo a Moya.

Luddo si 5G predstavuje ako nového hosťa z ríše robotov, a tomu primerane začne aj pripravovať veľkú záhradnú oslavu:

„Ukazovať ľuďom v dnešnej dobe, čo dokáže rýchly internet, je, paradoxne, už poriadne retro. Preto sme sa v tejto kampani zamerali hlavne na to, aby sme potvrdili očakávania zákazníkov – že 5G je už naozaj tu,“ povedal copywriter Tomáš Slobodník z agentúry Free Andy.

„V O2 sme sa na 5G sieť tiež dôkladne pripravili, aj keď trošku iným spôsobom ako Luddo. Našim zákazníkom sme v rámci osláv pridali raz toľko dát do O2 SMART Paušálov, ktoré môžu využiť do konca januára 2022 bez akéhokoľvek poplatku. Samozrejme v novej 5G sieti, ale aj v rýchlej 4G sieti. Zákazníci si zdvojnásobené dáta môžu aktivovať na webe, v aplikácii Moje O2, ako aj v O2 Predajniach,“ povedala Lucia Petrášová, riaditeľka značky a komunikácie O2.

 

Kampaň, ktorá pochádza z dielne agentúry Free Andy s produkciou od Alien studia, bude viditeľná v TV od 17.9. a objaví sa aj v rádiu, OOH a online.

Vizitka kampane

Produkcia: Alien studio
Réžia: Dano Dekan
Klient: O2, Lucia Petrášová, Natália Gaďová
Agentúra: Free Andy
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Jiří Korpa-Ondo, Emil Myjavec
Art director: Jakub Reken, Michal Hazior
Copywriter: Adam Jánoš, Tomáš Slobodník, Marek Surovec
Account manager: Katarína Arbe, Ivana Šramatá, Michaela Ostricová