Kampaň 365.bank na podporu pozicioningu digitálnej banky s pobočkami doprevádza nový ženský hlas (VIDEO)

Kampaň 365.bank na podporu pozicioningu digitálnej banky s pobočkami doprevádza nový ženský hlas (VIDEO) Foto: 365.bank

Trišesťpäťka prešla v priebehu leta transformáciou a z pôvodne čisto digitálnej sa stala plnoformátovou bankou. V súvislosti s týmito zmenami prichádza aj s novou kampaňou a novým hlasom.

V spotoch, komunikujúcich výhody digitálneho bankovníctva s pobočkami, rapera Brančiho Kováča allias Veca strieda herečka Dominika Morávková-Zeleníková.

„Trišesťpäťka prichádza aj do offline sveta, stáva sa digitálnou bankou s pobočkami. Strategický posun značky sa odzrkadľuje aj v zmene jej komunikácie, ktorej cieľom je osloviť širšiu cieľovú skupinu. Preto animované prvky striedajú reálni ľudia, čo reflektuje našu ambíciu byť priateľskou bankou nielen v digitáli, ale aj v pobočkách,“ hovorí Silvia Wenderlová, head of marketing v 365.bank.

Podľa jej slov je nosným prvkom kampane tlačidlo a výzva „push the button“, ktoré vyjadrujú, že pre Trišesťpäťku sa symbolickým stlačením môže rozhodnúť každý, kto uprednostňuje fyzický kontakt, ale aj ten, komu vyhovuje skôr digitál. Voľba je len na klientovi. S motívom tlačidla pritom banka pracuje vo všetkých formátoch. Využíva ho v online, televízii, ale aj na outdoorových nosičoch.

Foto: 365.bank

V celej kampani je dominantná aj rozšírená farebnosť a nová vizualita banky. Okrem typickej mintovej, ktorá ostáva stále nosnou, sa objavuje aj ružová, žltá a bordová. Banka doplnila nové farebné prvky v súvislosti so spomínaným rozšírením svojej pôvodnej cieľovej skupiny, čím zvýrazňuje svoj nový pozicioning.

Nová kampaň 365.bank je nasadená v rámci ATL, BTL, ako aj na sociálnych sieťach a pochádza z dielne jej dvornej reklamnej agentúry Wiktor Leo Burnett.

Foto: 365.bank

Vizitka kampane:
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Vladimír Lefík
Art Director: Tomáš Galajda
Graphic Designer: Terézia Ščasnovičová
Copywriter Senior: Martin Motáček, Kristína Pavlendová
Account Manager: Michal Kopriva
Account Assistant: Denis Kostelanský
Produkcia: Leopard production
Vedúci výroby: Martin Repka
Réžia: Marek Partyš
DOP: Michal Babinec