Nájdi sa aj s Cestou hrdinov SNP je nový komunikačný koncept Orangu (VIDEO)

Nájdi sa aj s Cestou hrdinov SNP je nový komunikačný koncept Orangu  (VIDEO) Reprofoto youtube Orange

Spolu s letnou kampaňou, ktorej hlavným motívom je Cesta hrdinov SNP a najlepšia mobilná sieť na Slovensku, spúšťa Orange aj nový komunikačný koncept s názvom „Nájdi sa” s kampaňou.

Kreatívne riešenie kampane zastrešila agentúra Elite Monday Lovers a produkciu Hitchhiker Films. Réžiu mala na starosti Paulína Mačáková a novým Glosátorom Orange sa stal Štefan Martinovič.

„Dnes je taká doba, že človek stále niečo hľadá a väčšinou to aj nájde. Na internete. Avšak môže sa stať, že hľadá sám seba a to už je ťažší oriešok. Ale môže to byť aj zábava. Skúšať nové veci, testovať a pomaly prichádzať na to, čo nás baví. A zrazu príde niečo, v čom sa nájdeme, čo zmení náš život. Možno sa nájdeme vo varení, možno v cyklistike, možno v chovaní psa. A možno sa nájdeme v prekonávaní samého seba, napríklad počas náročnej turistickej Cesty hrdinov SNP,“ povedal Peter Michalka, Creative director, Elite Monday Lovers, „Na to, aby sme našli samých seba, sa potrebujeme pozrieť do svojho vnútra. Jednou z príležitostí na to je absolvovanie Cesty hrdinov SNP, najdlhšej turistickej trasy naprieč Slovenskom, ktorej dokončenie je na wish liste mnohých ľudí. No a naprieč Slovenskom je Orange rovnako najlepšou mobilnou sieťou,“ dodal Michalka.

„Hlavným posolstvom letnej kampane Orangeu je prínos najlepšej mobilnej siete na Slovensku pre zákazníka. To, že Orange má najlepšiu sieť na Slovensku, nám potvrdili viaceré nezávislé merania, teraz to chceme aj ukázať v rôznych životných situáciách, v aktuálnej kampani na legendárnej Ceste hrdinov SNP. Kvalita siete sa dá pekne demonštrovať, keď chodíte kade tade po mestách, horách, lesoch naprieč celým Slovenskom a mobilná sieť stále dobre funguje a vy sa na ňu môžete spoľahnúť. Naprieč celým Slovenskom, “ povedal Martin Hromkovič, riaditeľ úseku marketingu pre rezidenčných zákazníkov a značky Orangeu.

Vizitka kampane

Názov kampane: Najlepšia sieť
Klient:Orange Slovensko, a.s. / Jana Danihelová, Hana Čupilová
Reklamná agentúra: Elite / Monday Lovers, s.r.o.
Creative director: Peter Michalka
Strategy director: Peter Šurín
Art director: Kamil Krajňák
Copywriter:  Slavomír Artim
Account director: Marián Hlinka
Account manager: Roman Breja
Mediálna agentúra: Mediacom
Digitálna agentúra: Elite / Monday Lovers, s.r.o.
Produkcia televízneho spotu: Hitchhiker Films
Réžia: Paulína Mačáková
Názov pesničky použitej v spote: Swim
Autor hudby:Low light
Zvukový majster: Vladimir Bajnoci