Orange má prvú kampaň z dielne novej reklamnej agentúry Elite / Monday Lovers (VIDEO)

Orange má prvú kampaň z dielne novej reklamnej agentúry Elite / Monday Lovers (VIDEO) Reprofoto youtube Orange

Pre balík mobilných a fixných služieb Love pripravil Orange v spolupráci s jeho novou reklamnou agentúrou Elite / Monday Lovers novú kampaň s postavami z predchádzajúcich kampaní a novým nápadom. Kľúčovým motívom kampane, v ktorej do popredia vstupuje domáci štvornohý miláčik, je slogan "Na lásku treba dvoch."

„Vedeli sme, aké atribúty musíme podporiť a zamerali sme sa na ne. Využili sme postavy z predchádzajúcich kampaní operátora, ale presunuli sme ich tak trochu mimo ich vesmír a pridali štvornohých priateľov. Cez ich mikropríbeh tlmočíme posolstvo, že na lásku v akejkoľvek podobe jeden nestačí. Zjednodušili sme tak komplikovanú propozíciu do čo najjednoduchšej možnej analógie, ktorej bude vedieť porozumieť široké publikum.“ hovorí Peter Šurín, Strategy z agentúry Director Elite / Monday Lovers, ktorá uspela v tendri z druhej polovice minulého roka a po viac ako 20 rokoch nahradila agentúru Wiktor Leo Burnett.

Hlavným cieľom agentúry bolo jednoducho a efektívne odkomunikovať kľúčový benefit ponuky Love, a to výhodné spojenie pevného internetu s paušálom do ponuky Love.

Sprievodná hudba kampane je z dielne Fatmusic. Kampaň je tiež odkazom na jednu z najúspešnejších slovenských reklám v histórii, z pohľadu znalosti, obĺúbenosti i priradenia k značke. Nová kampaň však významovo posúva bíglov do inej, ešte „láskavejšej“ polohy, píše spoločnsoť v tlačovej správe.

„Náš psík v kampani spoznáva svet. Zisťuje, ako sa veci majú, pozoruje rôzne dvojice a vidí, že jemu niečo chýba. Karin s priateľom, známi z predchádzajúcich spotov, si v pozadí príbehu rovnako užívajú svoj spoločný čas. Jediný, kto si to počas celého príbehu neužíva je náš hlavný zvierací hrdina. Karin s priateľom však jeho deficit rozoznajú a zabezpečia mu parťáka. Nálada v spote sa dramaticky mení práve energickým zvítaním dvoch psíkov spolu s posolstvom "Na lásku treba dvoch". Vďaka nim priamo komunikuje základné pozitívne atribúty dvojice, a zároveň výhody spájania fixných a mobilných produktov, ktoré patria k sebe.” dodáva Peter Šurín.

Vizitka kampane:
Názov kampane: Na lásku treba dvoch
Klient: Orange Slovensko, a.s. / Jana Danihelová, Hana Čupilová
Reklamná agentúra: Elite / Monday Lovers
Creative and strategy director: Peter Šurín
Art director: Jozef Kyselica, Kamil Krajňák
Copywriter: Slavomír Artim
Account director: Marián Hlinka
Account manager: Lenka Pavlíčková
Mediálna agentúra: Mediacom
Digitálna agentúra: Zaraguza
Použité médiá: TV + 360 media mix
Termín nasadenia: 8.2.2021
Cieľová skupina: Mass market
Produkcia televízneho spotu: Protos Productions
Réžia: Jonáš Karásek
Názov pesničky použitej v spote: Orange / Na lásku treba dvoch
Autor hudby: Viktor Stručka, Juraj Marikovič, Marek Šurín
Zvukový majster: Vladimír “Bajko” Bajnóci