Tvárami kampane Orange LOVEstories je herec Marián Miezga so svojimi synmi (VIDEO)

Tvárami kampane Orange LOVEstories je herec Marián Miezga so svojimi synmi (VIDEO) Foto: Orange

Orange sa vracia k u kampani Rodinné LOVEstories, ktorú minulý rok odštartoval so speváčkou a herečkou Nelou Pociskovou a operným spevákom a hercom Filipom Tůmom.

 

Hlavnú úlohu v pokračovaní kampane Orangeu hrá tentokrát herec Marián Miezga, ktorý spolu so synmi Filipom a Borisom v spote vedú vzájomný vtipný dialóg, v ktorom prezradili, že trávia viac času na telefóne o tom, ako používajú internet, televíziu, či ako trávili týždne v domácej karanténe.

„Hlavným cieľom kampane Rodinné LOVEstories je aj tento rok poukázať na to, že naše každodenné fungovanie môže byť jednoduchšie aj vďaka moderným technológiám a benefitom služieb v balíku Love. To, ako mobil, televíziu či internet využívajú vo svojej rodine nám tentokrát prezradil Marián Miezga, ktorého naši zákazníci určite poznajú z televíznych obrazoviek a divadelných dosiek,“ vysvetľuje Alexandra Piskunová, hovorkyňa Orange Slovensko. Marián Miezga je zároveň aj hlavnou postavou aktuálneho televízneho spotu Orangeu, v ktorom so svojou „televíznou“ rodinou predstavuje vlastnosti a benefity domáceho internetu od Orangeu.

Kreatívnu ideu a stratégiu kampane mala na starosti PR agentúra Neopublic, digitálne ju v online priestore zastrešila Zaraguza, mediálnu kampaň naplánovala Unimedia. Súčasťou kampane je aj video na Facebooku, Instagrame či Youtube účte Orangeu.