Acidko sa v kampani chváli, že má nový ekologickejší obal (VIDEO)

Acidko sa v kampani chváli, že má nový ekologickejší obal (VIDEO) Foto: Rajo

Jeden z hlavných nápojov spoločnosti Rajo – kyslomliečny nápoj Acidko – dostal nový, ekologickejší obal. Komunikuje ho v kampani s claimom „Acidko – Stále so pravé“.

 

Kampaň „Acidko - Stále to pravé“ spustili TV spotom v polovici januára a potrvá do konca februára - v televízii, online médiách a od začiatku februára k nim pribudne OOH (Out Of Home) kampaň na billboardoch a LED bigboardoch, jej súčasťou je tiež PR komunikácia.

"Rajo je spoločnosť, ktorej záleží na trvalej udržateľnosti a ochrane životného prostredia. Preto sa rozhodla PET fľašu nahradiť obalom Tetra Top, v ktorom 60% tvorí papier z obnoviteľných zdrojov. Potvrdzuje to aj certifikát FSC (Forest Stewardship Council) na obale produktu. Zvyšok tvorí recyklovateľný plast," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Vďaka zníženému objemu plastu v novom obale Acidka Rajo ušetrí ročne približne 90 ton plastu.

Aktuálna kampaň spotrebiteľovi pripomína aj to, že Acidko je na trhu osemnásť rokov a že podľa spotrebiteľského panel GfK s najväčším počtom kupujúcich na trhu kyslomliečnych nápojov za obdobie siedmich rokov (júl 2012 - júl 2019 je na Slovensku dlhodobo najobľúbenejšie.

Tvorcovia reklamnej kampane a spotu:

Kreatívna agentúra: Triad Advertising
Režisér: Jonáš Karásek
Produkcia: Alien Studio
Scenár: Peter Baslík
Hudba: Fallgrapp (Juraj Líška)
Grafický dizajn: Peter Baslík, Tomáš Bánik
Account Manager: Lukáš Baťo
Social media manager: Zuzana Martiniaková
PR agentúra: 1st CLASS AGENCY