Čmeliak Hanna od Erste Group: Ak si začnete veriť, dokážete aj nemožné (VIDEO)

Čmeliak Hanna od Erste Group: Ak si začnete veriť, dokážete aj nemožné (VIDEO) Foto: Erste Group

Skupina Erste Group, ktorej patrí Slovenská sporiteľňa, prichádza pred Vianocami do všetkých štátov, v ktorých pôsobí, s vianočnými mini filmom o čmeliakovi Hanna, ktorý túžil lietať.

 

Po dlhé obdobie si čmeliaky mysleli, že ich krídla sú príliš malé na to, aby lietali. Až raz jedného dňa, malý čmeliak uveril v seba a nie v to, čo mu hovoria fyzikálne zákony. Spoločnosť filmom ukazuje, že v živote nemusíme akceptovať status quo, a aj napriek opakovaným zlyhaniam nesmieme strácať vieru v seba samého. Po boku Hanny stojí a podporuje ju aj verný priateľ čmeliak Max.



Vianočný film skupina Erste uviedla vo všetkých siedmich kľúčových krajinách, kde pôsobí – v Česku, Rakúsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku, Chorvátsku a na Slovensku. Tiež ju uvidia diváci na menších trhoch, kde má skupina zastúpenie - v Slovinsku, Bosne a Hercegovine, Čiernej Hore a Severnom Macedónsku. Kampaň začala na konci novembra teasingom na sociálnych sieťach, ktorý pripomenul minuloročnú hviezdu Vianoc, ježka Henryho. Jeho príbeh zaznamenal 150 miliónov zobrazení a viac ako 5 miliónov interakcií.

Vizitka kampane
Kreatívna agentúra: Jung von Matt/DONAU
Produkcia: Passion Animation Studios in London
Postprodukcia: Unit Creative Studio and Sound Design London
Music & Sound: Mcasso Music London
Klient: Erste Group