SodaStream ďakuje za 30 rokov slobody emotívnym videom a špeciálnymi fľašami (VIDEO)

SodaStream ďakuje za 30 rokov slobody emotívnym videom a špeciálnymi fľašami (VIDEO) Foto: SodaStream

Výrobca prístrojov na domácu perlivú vodu SodaStream si 30. výročie Nežnej revolúcie pripomína limitovanou edíciou fliaš so symbolmi Novembra 1989 pripravenou špeciálne pre slovenský a český trh.

Komunikácia je doplnená aj o spot, ktorý pripomína emócie Novembra 1989 očami disidenta, vtedajšej dvadsiatničky a mladého muža, ktorý sa narodil práve 17. novembra.

„Video nie je reklamným produktovým spotom. Hlavnou myšlienkou videa 30 rokov slobody je pripomenúť si udalosti Novembra 1989 a upozorniť na to, čo nám umožnila zmena totalitného režimu na demokraciu. Môžeme cestovať, vzdelávať sa, máme dostatok tovaru v obchodoch a môžeme prejaviť názor bez toho, aby nám za to hrozila perzekúcia či strata slobody,“ informuje spoločnosť.

„Ďakujeme všetkým odvážnym ľudom, ktorí sa nebáli a vzopreli sa totalitnému komunistickému režimu. Ich statočnosť a vytrvalosť ovplyvnila osudy množstva Slovákov a Čechov, ako aj nasledujúce generácie,“ zdôvodňuje  inšpiráciu pre špecifický obsah videa produktový manažér SodaStream Slovensko Attila Forgon.