Print this page

Tvárou Swan sa stal šprintér Ján Volko Foto: Swan

Telekomunikačný operátor predstavil novú tvár kampaní a firmy.

Keď telekomunikačný operátor SWAN hľadal osobnosť, ktorá by ho reprezentovala a zároveň bola tvárou jeho mediálnych kampaní, založených na zrýchľovaní pripojenia na internet, voľba bola jasná – Ján Volko je totiž nielen športovec a vôbec najrýchlejší Slovák, ale aj fanúšik moderných technológií, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Ján Volko je halový majster Európy v behu na 60 metrov z roku 2019, majster Európy do 23 rokov na 200 metrov z roku 2017 a slovenský rekordér v šprintoch na 60 metrov, 100 metrov aj 200 metrov s časmi svetovej úrovne 6,57 sekundy, 10,13 sekundy a 20,24 sekundy. Patrí medzi najväčšie talenty slovenskej atletiky a je známy svojou tvrdou prácou a profesionálnym prístupom k tréningu.

"Spolupráca so SWANom sa mi páči, lebo sa tiež snažia byť rýchly ako ja. Presviedčam sa o ich profesionálnom prístupe a zdieľaní podobných hodnôt, ktoré sa vo svojej kariére snažím presadzovať aj ja. Nemusím sa do ničoho štylizovať, ale ostávam sám sebou, šprintérom, ktorý všetko podriaďuje príprave, tréningu a snaží sa o čo najlepšie výkony. Verím, že to bude obojstranne prínosná spolupráca. Ale musím sa posnažiť, aby som rýchlostne za SWANom príliš nezaostával," povedal Ján Volko.

„Toto tvrdé úsilie a snaha byť čo najrýchlejší nás spája. Sme hrdí na to, že práve Jano Volko sa stáva tvárou SWANu. Hlavným posolstvom kampane je nielen rýchlosť nášho internetu, ale aj neustále zlepšovanie. Veď len pred niekoľkými dňami sme potvrdili naše dlhodobé líderstvo na trhu služieb tzv. fixného LTE, kde z celonárodných hráčov poskytujeme najvyššie prenosové rýchlosti až 150 Mbit/s. Túto pozíciu si chceme udržať a aj preto sme pre našu novú kampaň zvolili claim Každý deň rýchlejší,“ vysvetľuje riaditeľ SWANu pre marketing a komunikáciu Roland Kyška. V rámci dlhodobej vzájomnej spolupráce sa Volko stane tiež tvárou televíznych kampaní SWANu.