Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO) Foto: Orange

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

 

Ústrednou dvojicou kampane je známy manželský pár: herečka a speváčka Nela Pocisková a herec a operný spevák Filip Tůma. V kampani prostredníctvom známej hry odkrývajú časť svojho súkromia, keď hovoria, kto je dlhšie z nich na mobile, na sociálnych sieťach, či kto hlasnejšie fandí pri športovom zápase v televízii.

„Hlavným cieľom kampane Rodinné LOVEstories je cez každodenné životné situácie priblížiť hlavné benefity balíku služieb LOVE. Zaujíma nás, ako reálne známe osobnosti používajú v rodine mobil, televíziu a internet. Veríme, že neskončíme len pri Nele a Filipovi, ale svoje Rodinné LOVEstories nám prezradia aj ďalšie známe osobnosti,“ vysvetľuje Alexandra Piskunová, hovorkyňa Orange Slovensko.

Kreatívnu ideu a stratégiu kampane vymyslela PR agentúra Neopublic, digitálne ju v online priestore rozpracovala Zaraguza a mediálnu kampaň naplánovala Unimedia..

Rodinné LOVEstories budú nasadené počas celého leta v médiách vo forme natívnych rozhovorov s Filipom a Nelou. Na Facebooku a Instagrame zasa známi herci vo vtipných scénkach ukážu, či sa navzájom v oblasti pozerania televízie, používania mobilu a surfovania na internete dobre poznajú, avizuje Orange v tlačovej správe.