365.bank a Vec v kampani ukazujú banku ako ostatné, ale úplne inú (VIDEO)

365.bank a Vec v kampani ukazujú banku ako ostatné, ale úplne inú (VIDEO) Reprofoto 365.bank

Mobilná 365 banka spustila svoju v poradí druhú kampaň. Hlasom banky je, podobne ako pri prvej kampani, slovenský rapper Branislav Kováč, známy hlavne pod umeleckým menom Vec.

 

“Vieš si predstaviť, aká by to bola banka bez pani za okienkom? Akurát ako tá tvoja, ale úplne iná,” hovorí hlas rappera v novom spote banky, v ktorom ukazuje pohľad na “včerajšiu” banku s unudenou pani za okienkom, ktorú prekvapí ruka, ktorá ju vytiahne zo stoličky a odstráni z banky.

“Nepotrebovala by pobočky, ale dala by ti účet a platobnú kartu zadarmo, bez podmienok. Tak sa zbav zbytočností a vyskúšaj si takú banku ešte dnes,” hovorí Vec v spote, ktorej hlavným sloganom je, že “365.bank je banka ako ostatné, ale úplne iná.”

 

Kampaň z dielne agentúry Wiktor Leo Burnett pozostáva z dvoch TV spotov, sponzoringu a z ATL prechádza do online prostredia, sociálnych sietí a na OOH nosiče.

„Keď sa spýtate dnešných ľudí, čo im najviac prekáža na bankách, povedia, že je to nutnosť chodiť na pobočku, otravní a nekompetentní pracovníci, ktorí sa im snažia niečo nanucovať, čakanie v radoch, otváracie hodiny, zbytočné papierovačky a skryté podmienky,“ hovorí Juraj Šnirc, head of marketing v 365.bank.
“Keď si všetko toto odmyslíte, dostanete banku, ktorá je taká istá, ako tá vaša, akurát úplne iná. Presne taká je aj 365, v ktorej si účet otvoríte doma cez mobil, s nikým sa nemusíte stretávať, nemusíte podpisovať žiadne papiere a všetko bankovanie vyriešite v appke. Vďaka tomu máte účet zadarmo. Bez podmienok,“ dodáva Šnirc.

V úvode roka priniesla 365 launch kampaň zameranú proti šíreniu dezinformácií a hoaxov. Kontroverznú tému si zvolila s cieľom prispieť k riešeniu tohto celospoločenského problému a, ako nová značka na trhu, s ohľadom na získanie brand awareness. V téme aktuálne pokračuje ďalej v rámci svojich podlinkových aktivít a CSR projektov.

“Najnovšia kampaň je pokračovaním stratégie banky, kde sa po výborných výsledkoch v poznaní značky z prvej vlny imidžovej komunikácie, sústreďuje na odkomunikovanie svojich produktových výhod, ktoré sú jej hlavné konkurenčné diferenciátory,” píše banka v tlačovej správe.

 Vizitka kampane

Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Martin Motáček
Strategy Director: Dominika Múdra
Art Director: Tomáš Galajda
Copywriter: Martin Motáček, Marián Balog
Account Manager: Michal Kopriva
Produkcia: JOJ Production, Katarína Kintlerová
Animácia: JOJ Production, Jakub Jurášek