Print this page

Poštová banka spustila svadobnú šou. V kampani Ej, bude to mladucha! radi nevestám (VIDEO) Foto: PB

 Poštová banka spustila na facebooku svadobnú šou. V krátkych skečoch známa influencerka plánuje svadbu a radí jej cynická už vydatá matrikárka ale aj profesionálna svadobná agentka.

 Nová digitálna kampaň Poštovej banky, ktorá prebieha na sociálnych sieťach, prichádza so sériou zábavných a poučných videí, ktoré mladých snúbencov nasmerujú k rozumnému plánovaniu si svojho veľkého dňa. Na čo nezabudnúť pri plánovaní svadby, na čom sa dá pekne ušetriť a do čoho pri príprave „dňa D“ radšej zainvestovať?

Poštová banka upriamuje stále väčšiu pozornosť na mladšiu klientelu. „V duchu našej misie, v rámci ktorej chceme meniť postoj Slovenska k peniazom, pokračujeme vo finančnom vzdelávaní ľudí, stojacích pred prvými veľkými životnými rozhodnutiami. S nimi sa spájajú aj veľké finančné investície. Či už je to zabezpečenie bývania alebo založenie si rodiny. A tomu, vo väčšine prípadov, predchádza aj tak nákladná udalosť ako je svadba," vysvetľuje head of marketing Poštovej banky Silvia Wenderlová.

Svadba by mala byť zážitkom na celý život, a tak jej snúbenci venujú dlhé mesiace príprav a investujú do nej obrovské sumy peňazí, rodinných úspor, neraz sa kvôli nej aj zadlžia. Pri napĺňaní svojich romantických predstáv však pri niektorých položkách zvyknú uletieť viac, ako je potrebné a rozumné. Na mnohých súčastiach svadobného dňa sa pritom dajú ušetriť stovky eur, aj bez toho, aby sa to odrazilo na jeho pompéznosti a čare. A potom sú tu položky, ako je jedlo či fotograf, do ktorých sa oplatí zainvestovať, lebo sú zárukou pozitívnych, resp. negatívnych zážitkov. Páve takéto praktické rady prináša kampaň Poštovej banky „Ej, bude to mladucha“. Odhaľuje nástrahy a rôzne pohľady na plnenie snov o svadbe, ktoré majú často dopad na finančné výdaje, informuje banka v tlačovej správe.

Foto: PB

Kampaň pripravila agentúra SOCIALISTS a cieli primárne na mladú generáciu žien. V hlavnej roli vystupuje populárna a sladká influencerka Sweet Lady Lollipop, ktorá sa chystá budúci rok vydávať. Rady, ako sa vysporiadať s prípravou svadby jej ponúka veselá herečka a skúsená nevesta Zuzka Kubovčíková Šebová, ako aj profesionálna svadobná agentka Veronika z agentúry Event Paradise. V sérii vtipných videí odhaľujú silné emócie a mnoho prekvapivých momentov zo svojho súkromia.

„Veríme, že snúbenci, ale aj ich rodinní príslušníci, ktorí chcú byť nápomocní pri plánovaní svadby, sa pri videách dobre zabavia a rady našich troch protagonistiek si vezmú k srdcu. V takom prípade im zostane ešte aj na svadobnú cestu a s finančnými problémami sa nebudú musieť pasovať ani na začiatku svojej spoločnej cesty životom,“ uzatvára S. Wenderlová.

Vizitka kampane:

Strategy: Patrik Barták
Copywriting: Lea Dianová
Scenár a réžia: Šimon Ondruš
Art Direction: Alexandra Šebíková, Marek Duška
Project manager: Zuzana Semíková
Account: Mária Pikuláková
Produkcia: Modify

 

Agentúra SOCIALISTS sa špecializuje na koncepčnú tvorbu kreatívnych ideí a obsahu na sociálnych médiách. Je členom ADMA a nositeľom titulu Digital rising star agency 2018.