Slovenská sporiteľňa v novej kampani mieri na podnikateľov (VIDEO)

Slovenská sporiteľňa v novej kampani mieri na podnikateľov (VIDEO) Reprofoto SlSP

Slovenská sporiteľňa má novú kampaň, ktorej hlavnou hrdinkou je mladá podnikateľka, ktorá skúša rôzne nápady. Občas sa jej darí, ale občas aj nie.

 

Cieľom kampane je posunúť vnímanie značky a získať kompetenciu pre segment B2B, informuje banka v tlačovej správe. Televízny spot nasadila banka 1. mája a je súčasťou kampane, ktorá začala v online a printoch už v polovici marca úspešnými príbehmi firemných klientov banky - Vesela paradajka, Voltia a Vajda group.

"Klienti nás inšpirujú svojimi úspešnými príbehmi. Novým televíznym spotom pokračujeme v posilňovaní pozicioningu banky ako inovatívneho a zodpovedného lídra, ktorý verí ľuďom, ideám a podnikaniu. Tiež chceme ukázať, že Slovenská sporiteľňa je banka pre život a podnikanie. Myslíme si, že moderná krajina potrebuje firmy a podnikateľov, ktorí si veria a banku, ktorá verí im,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.
 
Firmám podnikajúcim na Slovensku sa snaží Slovenská sporiteľňa zjednodušovať cestu k úspechu aj vďaka benefitom, ktoré komunikuje v kampani - najspoľahlivejším elektronickým bankovníctvom Business24, rýchlym posudzovaním a schvaľovaním úverov a profesionálnymi poradcami.
 
Vizitka kampane
Kreatívny riaditeľ: Michal Pastier
Stratég: Juraj Pobjecký
Art director: Milan Malý
Senior copywriter: Eva Myjavcová
Account: Katarína Kaššová, Anton Tököly
režisér: Tomáš Řehořek
kamera: Juraj Chlpík
produkčná spoločnosť: Hitchhiker films
producent: Ivan Hulík
produkcia: Michal Gögh, Anička Javorská
postprodukcia: Ekran
strih: Marek Královský
hudba: Leo Justi & Brazzabelle - Swipe It Off (feat. Zanillya)