Keď nájdete lásku, je ľahké stratiť nielen hlavu. Slovenská sporiteľňa spúšťa novú kampaň na moderné poistenie

Keď nájdete lásku, je ľahké stratiť nielen hlavu. Slovenská sporiteľňa spúšťa novú kampaň na moderné poistenie Reprofoto Slovenská sporiteľňa

Krádež mobilu alebo tabletu či strata dokladov a kľúčov dokáže nielen znepríjemniť život, ale aj poriadne prevetrať peňaženku. Pri obľúbených hodinkách či šperkoch môže vyjsť krádež ešte drahšie. V neposlednom rade vie spôsobiť nepríjemnosti aj zneužitá platobná karta. Toto všetko a ešte mnoho ďalších situácií pomôže vyriešiť Poistenie osobných vecí a karty. Moderné poistenie, ktoré mení stratené či ukradnuté na nové. Nová kampaň Slovenskej sporiteľne štartuje 6. marca 2019.

 

 

„Kampaň na poistenie osobných vecí a karty je súčasťou posilňovania pozicioningu značky smerom k inováciám, nielen technologickým ale aj produktovým. Unikátnym produktom, ktorý je možné uzavrieť v tejto podobe len v Slovenskej sporiteľni, cielime primárne na aktívnych, mestských ľudí. Poistenie je pre nás súčasťou kvalitného finančného poradenstva a skvelou diferenciáciou, ktorá nám pomáha v akvizícii, ale aj v retencii. Už minulý rok sa nám výrazne zvýšil počet klientov, ktorí si svoje účty preniesli k nám. Bolo to aj vďaka viacerým inováciám, ako napríklad digitálny prenos účtu, naše nové digitálne bankovníctvo George a iné. Pomohlo nám tiež nové smerovanie značky. Za minulý rok sme sa významne posunuli vo vnímaní značky smerom k inováciám, máme ambíciu stať sa lídrom v tejto oblasti, rovnako ako v zodpovednosti. Významne sme sa posunuli vo vnímaní u mladšej mestskej, ale aj afluentnej cieľovej skupiny, s najväčším nárastom v Bratislave. Je to posledný región, v ktorom nie sme trhovým lídrom, a to chceme zmeniť. Moderné poistenie je ďalším dôvodom, prečo byť klientom našej banky. Aktuálnu kampaň budeme okrem tradičného mixu rozvíjať výraznejšie v prostredí sociálnych sietí. Tento rok budeme rovnako pokračovať aj v témach súvisiacich so spoločenskou zodpovednosťou, po úspešnom prvom ročníku grantu #mamnato, intenzívne pracujeme spolu s Nadáciou Slovenskej sporiteľne na ďalšom pokračovaní,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka odboru stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„So stratou prípadne krádežou osobných vecí sa spája množstvo negatívnych emócií. My sme sa ale na túto tému pozreli z iného uhla a rozhodli sme sa, že divákov nebudeme zbytočne strašiť. Namiesto toho im ukazujeme strácanie vecí v jednej z najpríjemnejších životných situácií – pri nájdení lásky. Keď už máme niečo stratiť, je pekné pri tom aj niečo nájsť. A ak je to láska, tak tá strata pravdepodobne aj stojí za to,“ povedala Eva Myjavcová, copywriterka kampane zo Zaraguzy.

 

Vizitka kampane

Kreatívny riaditeľ: Michal Pastier
Stratég: Juraj Pobjecký
Art director: Milan Malý
Senior copywriter: Eva Myjavcová
Social media manager: Nela Pazderková
Account: Katarína Kaššová, Eva Klimeková
režisér: Jonáš Karásek
kamera: Tomás Juríček
produkcia: Protos Productions : Barbara Kipsová, Andrea Mlynková
postprodukcia: studio Ekran : Peter Košťál
strih: Matej Beneš
hudba: FATMUSIC