Známy hit Grigorova pre O2 prespieval Dano Heriban

Známy hit Grigorova pre O2 prespieval Dano Heriban

O2 od februára promuje domáce internetové pripojenie novou kampaňou. V hlavnej úlohe je uškatec Tóno, ktorému prepožičiava svoj hlas od začiatku morského konceptu herec Dano Heriban.

 

Uškatec Tóno, alias Dano Heriban, v spote spieva nový text na melódiu známeho hitu od Roba Grigorova.

S konceptom prišla agentúra Oliver Agency v spolupráci s Triad Advertising. Na animovanom spote sa podieľalo Alien studio pod vedením režiséra Dana Dekana.

„Aj keď sa kreatívne spracovanie kampane vymyká z línie, na ktorú sú ľudia pri kampaniach O2 zvyknutí, sme nesmierne pyšní na Oliver Agency, že s týmto nápadom prišli, pretože dokonale spĺňa komunikačné ciele a vkusným spracovaním prevyšuje klasické spievané reklamné kampane“, vysvetľuje nápad šéfka marketingovej komunikácie O2 Lucia Petrášová.

„Zadanie bolo jasné – čo najviac zvýšiť awareness produktu Internet na doma. A tak sme sa po prvýkrát rozhodli pre spievaný spot. A keď už máme mať spievaný spot, tak poriadny „earworm“. Siahli sme po osvedčenej klasike od Roba Grigorova a chceli sme, aby aj náš cover bol hodný svojho predchodcu. Časť produkcie sme preto strávili v samotnom nahrávacom štúdiu s hlasom nášho uškatca Danom Heribanom a s jeho vlastnou kapelou,“ uzatvára Juraj Bartoš, kreatívny riaditeľ Oliver Agency.

Cieľom kampane je promo produktu Internet na doma, ktorý ponúka zákazníkom možnosť pripojenia s neobmedzeným objemom dát s cenovkou začínajúcou na 10 eurách mesačne.

Pesničku „Internet na doma“ bude O2 šíriť prostredníctvom TV, rozhlasu aj v online prostredí.

VIZITKA KAMPANE

Agentúra : Oliver Agency
Creative director: Juraj Bartoš
Strategic planner: Emil Myjavec
Art director:  Lukáš Karásek, Viktor Karvai, Jakub Reken
Copywriter:  Adam Jánoš, Tomáš Slobodník
Client servis director: Tina Bineva
Account manager: Saša Fekete, Ejmi Baranová

V spolupráci s Triad Advertising:
Strategy director: Martin Woska