Rádio Expres si Jula Viršíka pripomenie špeciálnym víkendom (VIDEO)

Rádio Expres si Jula Viršíka pripomenie špeciálnym víkendom (VIDEO) Foto: Rádio Expres

V stredu celé Slovensko zasiahla informácia o nečakanej smrti legendárneho moderátora Jula Viršíka. Rádio Expres si svojho kolegu a kamaráta pripomenie v špeciálnom víkendovom vysielaní.

Reláciu Twentyfive, ktorú Viršík posledné roky na rádiu moderoval, budú cez víkend moderovať Julovi kolegovia a legendy slovenského éteru. Účasť už potvrdili Juraj Čurný, Martin Nikodým, Mirec Babjak, Rasťo Sokol a Rasťo Očenáš. Twentyfive bude odvysielaná naživo v sobotu a nedeľu v tradičnom čase od 14:00 do 18:00. Vo vysielaní Rádio Expres privíta aj populárnych slovenských interpretov, ktorí boli takisto Julovými fanúšikmi.

„V prvom rade chcem vyjadriť úprimnú sústrasť Julovej rodine a jeho najbližším. V týchto ťažkých chvíľach sme mysľou a srdcom s nimi. Bez Jula by nebola nielen Twentyfive a množstvo slovenských hitov a hviezd, ktoré v rádiu presadil, ale som presvedčený, že bez neho by sme v rádiu neboli ani mnohí z nás, ktorých práve Julo ako teenagerov motivoval k tomu, aby sme sa venovali kariére v tak krásnom a unikátnom povolaní, akým je rozhlas. Bude nám strašne chýbať. Ako kolega, ako skvelý kamarát a ako úžasný človek,“ povedal generálny riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala.

V playliste Twentyfive zaznejú najväčšie hity 90-tych rokov a špeciálny priestor dostanú pesničky, ktoré Julo hrával v rádiu, na diskotékach a vďaka nemu sa stali súčasťou našich životov.

Takto v roku 2015 Expres ohlasoval novú reláciu s Julom Viršíkom:

A takto vysielal v roku 2008:

Rádio Expres v nedeľu o 11:00 mimoriadne zaradí do vysielania aj reprízu talkshow Evity s Julom Viršíkom.

„Julo je nenahraditeľný. Jeho nečakaný odchod je stratou nielen pre Expres, ale pre celý slovenský éter. Tento víkend ho v Twentyfive zastúpia jeho kolegovia, aby Julovi spolu s nami vzdali úctu a rozlúčili sa s ním tým najlepším spôsobom – pri rádiovom mikrofóne a v štúdiu, z ktorého posledných päť rokov vysielal svoju legendárnu show. Ďakujem im, že prijali túto výzvu a pozývam poslucháčov k poslednej Twentyfive na Exprese. Žiaľ bez Jula, ale bude to pre neho a o ňom,“ povedal programový riaditeľ Rádia Expres Rasťo Bečaver.