Ranná show Rádia Expres Hemendex má novú moderátorku

Ranná show Rádia Expres Hemendex má novú moderátorku Foto: Rádio Expres

Tím Hemedexu a dvojicu skúsených moderátorov, Mareka Matušicu a Ďura Hrnčiríka, doplnila Petra Poláčiková, ktorá predtým pôsobila v Rádiu Jemné a na obrazovkách TV JOJ ako redaktorka magazínu Topstar.

„V prvom rade by som sa chcela poďakovať Rádiu Expres za možnosť pracovať a spoznať tak milý a profesionálny kolektív, aký naše rádio má. Nesmierne si vážim túto príležitosť, ktorú sa budem snažiť maximálne využiť aj preto, že sa mi práve plní sen,” povedala nová moderátorka.

„Ranná show patrí k našim najväčším prioritám. Sme hrdí na Hemendex, ktorý sa stal silnou značkou na slovenskom rozhlasovom trhu a chceme ďalej pracovať na tom, aby sme potvrdili našu pozíciu lídra v rannom čase. Petra má všetky predpoklady na to, aby vhodne zapadla do tímu a priniesla čerstvý vietor do nášho ranného vysielania,“ povedal programový riaditeľ Rádia Expres Rasťo Bečaver.

„Zároveň by som sa chcel poďakovať Jurajovi Sabovi, ktorý opúšťa Hemendex. Odviedol v ňom veľký kus práce a podieľal sa na jeho úspechu,“ dodal Bečaver.