Andrej Danko: Dôrazne sa ohradzujem, že by som bol pri plnení povinností pod vplyvom alkoholu (VIDEO)

Andrej Danko: Dôrazne sa ohradzujem, že by som bol pri plnení povinností pod vplyvom alkoholu (VIDEO) Foto: FB A. Danko

Predseda SNS Andrej Danko dnes v rádiu Expres v diskusnej relácii Braňa Závodského sám od seba v živom vysielaní upozornil, že je indisponovaný.

Hneď na začiatku relácie, ktorá začala tesne po 12 hodine, povedal: "Trošku som omámený, lebo som zapíjal smútok po tom hokeji". Asi po 10 minútach od začiatku relácie na otázku moderátora reagoval: "Pán redaktor, ťažko vládzem, fakt som dosť popil."

Už od začiatku relácie reagoval pomaly a ťažko, dokonca moderátorovi povedal, že ho má rád, či, že ho miluje. Z jeho vystupovania, artikulácie  bolo zjavné, že je indisponovaný, čo si všimli mnohí poslucháči, ktorí Danka kritizovali: "Vie, že ide do rádia, on sa večer ožerie... Veď on je prakticky v práci, ako môže byť pod vplyvom..." a podobne.

Podrobnosti: Andrej Danko v živom vysielaní: Pán redaktor, ťažko vládzem, fakt som dosť popil (VIDEO)

Po niekoľkých hodinách Danko zverejnil stanovisko, v ktorom sa dôrazne ohradzuje, „že by som bol pod vplyvom alkoholu pri plnení si svojich povinností.“ Predseda parlamentu však už nekonkretizoval, či za plnenie svojich pracovných povinností považuje aj rozhovor v rádiu.

Zároveň popisuje ako večer zaháňal smútok po prehre slovenských hokejistov.

Niektoré reakcie, ktoré ho kritizujú, pod jeho statusom zmizli.