Fun rádio sa od dnes mení

Fun rádio sa od dnes mení

Rádio spustilo novú imidžovú kampaň, mení tradičný slogan, ale aj program a zvukovú grafiku.

Fun rádio už nie je „viac hudby viac Fun, ale „FUNtastická hudba od Fun rádia." Bilbordy s novým sloganom a dvojicou moderátorov - Adelou a Sajfom - sa už objavili po uliciach Slovenska. Moderátori Rannej šou sú tvárami novej kampane.

Nová imidžová kampaň sa objaví aj v printoch, na internete, v televízii aj v kinách. „Hlavným cieľom kampane je podporiť vnímanie hudby a predstaviť nový claim funtastická hudba, ktorý podčiarkuje hudobný pozicioning," hovorí marketingová riaditeľka Zuzana Gašparovičová.

S novým claimom rádia prichádzajú aj zmeny vo vysielacej štruktúre. Ranná šou s Adelou a Sajfom je od utorka o hodinu predĺžená. Moderátorská dvojica sa poslucháčom bude po novom prihovárať už od 6 do 10 hodiny. „Zmenou je aj moderovaný deň s Evou a rovnako aj víkendy budú v sprievode moderátora od 8 do 18 hodiny," povedal programový riaditeľ Fun rádia Rasťo Dutka.

Rádio mení aj zvukovú grafiku. „Vynovená zvuková grafika vychádza z pôvodnej, pričom sme jej výraz prispôsobili tempu a nálade zdokonaleného playlistu. Všetky zmeny vychádzajú z prieskumov, ktoré sme v poslednej dobe uskutočnili a ktoré nám ukázali potreby a očakávania našich poslucháčov," dodáva Dutka.

Fun rádio je po rádiu Expres a Rádiu Slovensko trojkou na trhu. Je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou v cieľovej skupine 14 – 28 rokov.