Wolt už rozváža aj jedlo a potraviny z IKEA

Wolt už rozváža aj jedlo a potraviny z IKEA Ilustr. foto: Ikea

Donášková služba Wolt nadviazala spoluprácu aj so švédskou spoločnosťou IKEA. V Bratislave je možné od dnes 1. apríla cez Wolt objednať už aj vybraný sortiment firmy IKEA.

 "V ponuke nájdu trvanlivé potraviny ako napríklad dezerty a sušienky, snacky, rôzne prílohy, nápoje alebo mrazené potraviny, ako ryby, či známe mäsové i bezmäsité guľôčky," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Švédske produkty budú kuriéri Woltu doručovať zákazníkom v Bratislave v šesť kilometrovom okruhu doručenia. „Vnímame, že zákazníci čím ďalej tým častejšie nakupujú online, a to aj potraviny. Dlhodobým cieľom IKEA je ponúkať rôzne možnosti pohodlného nakupovania, a preto sme sa rozhodli spolupracovať s Woltom. V našom stredoeurópskom regióne pôjde o druhú spoluprácu týchto spoločností, ktoré obe majú škandinávske korene. Veríme, že bude úspešná,“ hovorí Jakub Slavík, Food Commercial Leader IKEA Česká republika, Maďarsko, Slovensko.

„Naša spolupráca je súčasťou rozširovania nášho portfólia partnerov z oblasti retailu, čím smerujeme k tomu, aby sme čoskoro doručovali zákazníkkom všetko, čo sa zmestí do kuriérskeho batohu,“ hovorí o nadviazaní novej spolupráce Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko. Rozšíriť práve ponuku potravín je pre Wolt v súčasnosti jednou z najväčších priorít.

Najnovšie