BILLA spúšťa novú spotrebiteľskú súťaž o 40 iPhonov, prinášame podrobnosti

BILLA spúšťa novú spotrebiteľskú súťaž o 40 iPhonov, prinášame podrobnosti

Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov novú spotrebiteľskú súťaž „Výhry ako na zavolanie“. Osloviť ňou chce najmä ľudí, ktorí nedajú dopustiť na kvalitné a dizajnové technologické vybavenie. Zákazníci môžu v dvoch farebných prevedeniach celkovo získať 40 špičkových smarftónov iPhone 12 Pro od firmy Apple.

Do novej spotrebiteľskej súťaže „Výhry ako na zavolanie“ sa môže zapojiť každý zákazník, ktorý vlastní BILLA Bonus kartu. Stačí, ak v predajniach BILLA nakúpi s touto vernostnou kartou tovar v akejkoľvek hodnote minimálne dvakrát týždenne a na webstránke www.billa.sk/sutaz sa prihlási do súťaže. Registráciu na tomto webe je pritom potrebné urobiť iba jeden raz. Súťaž potrvá od 4.10. do 31.10., pričom žrebovanie víťazov bude prebiehať vždy v pondelok. Posledné žrebovanie sa uskutoční v pondelok 2.11. Zákazníci môžu vyhrať 20 značkových smartfónov iPhone 12 Pro vo farebnom odtieni graphite a 20 týchto mobilných telefónov v odtieni pacific blue.

„Naším cieľom je pozitívne a nenútene motivovať zákazníkov, aby na nákupy v našich predajniach používali vernostnú kartu. Členstvo v BILLA Bonus klube je pre zákazníkov výhodné, pretože každý týždeň prináša zľavy až do výšky 40 % na vybraných 150 produktov. Značkové smartfóny, ktoré teraz môžu zákazníci získať, im umožnia aj pohodlne využívať našu BILLA Bonus aplikáciu. V nej okrem vernostnej karty vždy nájdu aj aktuálny leták so skvelými cenami, zľavové kupóny na mnohé produkty a ďalšie užitočné funkcie. Veríme, že možnosť vyhrať dizajnové iPhony poteší našich verných zákazníkov,“ povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA. Novú spotrebiteľskú súťaž „Výhry ako na zavolanie“ BILLA podporí prostredníctvom TV, vlastných online médií, sociálnych sietí, instore komunikácie aj PR.

Najnovšie