Skvelé jedlo spája bez ohľadu na vek. BILLA sa v novej kampani zameriava na mladých aj staršiu generáciu (VIDEO)

Skvelé jedlo spája bez ohľadu na vek. BILLA sa v novej kampani zameriava na mladých aj staršiu generáciu (VIDEO) Foto: Billa

Starí rodičia používajú v kuchyni zaužívané slovenské recepty, ich deti a vnúčatá sú zas zväčša otvorené novým chutiam a ingredienciám zo sveta. Obe generácie sa však môžu navzájom inšpirovať, učiť jedna od druhej a stretnúť sa pri kvalitnom jedle, ktoré si vychutná celá rodina. Spoločnosť BILLA preto prichádza s novou kampaňou „Skvelé jedlo spája generácie“. Sieť supermarketov si takto ctí tradície a zároveň dáva najavo, že je otvorená inováciám a podporuje zákazníkov v alternatívnych spôsoboch prípravy pokrmov. Novú kampaň BILLA spustila 1. júla.

Kým jedna časť rodiny uprednostňuje ako slávnostný nedeľný obed slepačí vývar a šťavnaté rezne so zemiakovou kašou, tá druhá si zas neváha pripraviť studenú mrkvovú polievku a vietnamské jarné rolky. Rozdiely medzi staršou a mladšou generáciou sa neprejavujú iba v používaní technológií či cestovaní po svete, ale aj v preferencii chutí a v príprave jedla. Odlišné však neznamená nespojiteľné, naopak, rozmanitosť ingrediencií prispieva k spoznávaniu netradičných chutí a slovenskú gastronómiu posúva na vyššiu úroveň. Túto skutočnosť si uvedomuje aj spoločnosť BILLA, ktorá začiatkom júla spustila novú kampaň „Skvelé jedlo spája generácie“. Pozornosť v kampani upriamuje na fakt, že v príprave obľúbeného jedla sa staršia a mladšia generácia Slovákov prirodzene dopĺňajú. „Široký sortiment kvalitných potravín v BILLA spája dva svety, ktoré vedia v kuchyni vytvoriť dokonalý tandem. Mladí ľudia sú plní nových nápadov, v jedle radi experimentujú, neboja sa nekonvenčných kombinácií a potravín. Staršie ročníky zas počas rokov vylepšili tradičné recepty na maximum a v kuchyni majú cenné skúsenosti. Obidve generácie sa môžu navzájom inšpirovať a niečomu sa jedna od druhej podučiť, vďaka čomu sa potom vedia na prípravu jedál pozrieť aj inak,“ povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA.

Produkty pre každého

Spoločnosť BILLA ponúka svojim zákazníkom bohatý výber kvalitných výrobkov, ktoré dokážu v kuchyni využiť všetky generácie – či už si ľudia chcú pripraviť rokmi obľúbené slovenské jedlá alebo sa chystajú na najnovšie recepty. V BILLA zákazníci nájdu široký sortiment čerstvej zeleniny a ovocia zo slovenských sadov, tradičné domáce pečivo, mäso, vajcia, mliečne výrobky a množstvo ďalších potravín dennej spotreby. Spoločnosť však rovnako myslí aj na mladších zákazníkov, ktorí k vareniu či pečeniu pristupujú iným, často odvážnejším spôsobom. Vo svojich predajniach preto BILLA ponúka aj zdravé či alternatívne potraviny, sortiment bez laktózy a lepku, ale aj produkty so zníženým obsahom soli a cukru. Samozrejmosťou v regáloch je tiež exotické ovocie a suroviny, pomocou ktorých si zákazníci pripravia chutné pokrmy pôvodom z indickej, čínskej, mexickej či japonskej kuchyne. „Zákazníci, ktorí sú otvorení nepoznaným receptom a radi skúšajú nové chute, si v našich supermarketoch prídu na svoje. Či už sa chystáte na prípravu šalátu z quinoy, avokádovej čili nátierky alebo zdravého cheesecaku bez cukru, v BILLA nájdete všetko, čo potrebujete,“ uviedla D. Pernicová.

Moderná kampaň pre moderného zákazníka

Nová kampaň nadväzuje na ďalšie projekty spoločnosti, ktoré dlhodobo inšpirujú ku konzumácii zdravých potravín, vyváženému životnému štýlu a pohybovým aktivitám mladých ľudí. Zároveň sa však snaží zaujať nové cieľové skupiny zákazníkov. „V BILLA sme presvedčení o tom, že skvelé jedlo dokáže spojiť všetky generácie v rodine, bez ohľadu na to, či ide o tradičný recept pripravený netradične alebo o gastronomickú novinku. Touto kampaňou potvrdzujeme, že sme inovatívna sieť supermarketov, ktorá je tu aj pre toho najmodernejšieho zákazníka,“ vysvetlila D. Pernicová. Spoločnosť BILLA podporí novú kampaň „Skvelé jedlo spája generácie“ prostredníctvom všetkých svojich marketingových a PR aktivít. Zákazníci si kampaň budú môcť všimnúť na billboardoch, a bigboardoch na Bajkalskej, pri Zváračskom ústave, ale aj na reklamnej plachte na predajni Bajkalská. Kampani bude venovaný priestor aj v TV, rádiu, v digitálnej komunikácii, instore na dverách predajní či v rámci letákov a plagátov na predajniach.

Najnovšie