Lidl sľubuje za viac ako 5-minútové čakanie v rade 1 €

Lidl sľubuje za viac ako 5-minútové čakanie v rade 1 € Foto: Lidl

Ak čakáte v rade viac ako 5 minút a nie sú otvorené všetky pokladnice, dostanete od Lidla ako ospravedlnenie 1 € na svoj ďalší nákup.

Lidl v svojej najnovšej kampani vyhlasuje stop čakaniu v radoch na pokladňu.

Podobnú akciu zaviedli niektoré konkurenčné reťazce - napríklad Billa a Kaufland - už v roku 2015.

„Nákup má byť radosť, ale nie nutne zábava na celý deň,“ je hlavné posolstvo najnovšej kampane diskontu.

„Chceme zákazníkom, ktorí majú z minulosti skúsenosť s dlhším čakaním v rade ukázať, že sme sa v tejto oblasti výrazne zlepšili, a sme dokonca ochotní ísť ´s kožou na trh´,“ povedal konateľ zodpovedný za oblasť predaja Miroslav Růžička.
„Všetky naše kampane sú založené na konkrétnych argumentoch. Posolstvá, ktoré chceme zákazníkom sprostredkovať, vždy vychádzajú z niečoho uchopiteľného, komunikujeme naše silné stránky. Inak tomu nie je ani teraz, a preto sme do našej kampane začlenili a veľmi otvorene komunikujeme prísľub o tom, že u nás zákazníci v rade nečakajú,“ povedal marketingový riaditeľ diskontného reťazca Branislav Brzula.

Ako Lidl garancia funguje? Ak čakáte v rade viac ako 5 minút a nie sú otvorené všetky pokladnice, dostanete od diskontu ako ospravedlnenie nákupnú poukážku v hodnote 1 €. Prísľub platí vo všetkých 144 predajniach obchodného reťazca na Slovensku.

Najnovšie