PROMOBIKY si jún poctivo „odšľapali“

PROMOBIKY si jún poctivo „odšľapali“

Spoločnosť Keis Media Bratislava v posledný májový týždeň „vypustila" do ulíc svoj nový produkt – PROMOBIKE. Boli sme plní očakávania, akú bude mať náš nový produkt odozvu.

 


S veľkou radosťou a hrdosťou môžeme konštatovať, že promobiky si prvých 5 týždňov poctivo odjazdili, dokonca sa doslova nezastavili.

 

Už počas prvých týždňov promobiky dokazovali svoju jedinečnosť a všestrannosť. Promobiky boli nosným produktom v kampaniach pre iStores, FIT UP, Marina Rinaldi, ako aj pre OC CENTRÁL.

Popri tom podporili športové podujatia CITY DOWNHILL 2014, TOWERRUNNING EUROPEAN 2014, boli súčasťou kampaní na kultúrne akcie LETNÉ SHAKESPEAROVSKÉ SLÁVNOSTI 2014, FUN RADIO DOHODA. Taktiež pozývali k oddychu na UFO pláži.

Naše promobiky jazdili v centrách miest Bratislava, Trnava, Nitra, Banská Bystrica, Košice, jazdili cez deň, jazdili večer, kampane boli skombinované hudobnými vstupmi, samplingom. Promobiky si hneď od začiatku začínajú nachádzať svoje miesto na outdoorovom trhu.

Celoslovenské pokrytie promobikami zabezpečuje spoločnosť Keis Media Bratislava, ktorá svojim klientom ponúka 20 ročné skúsenosti s poskytovaním špičkového servisu v outdoorovej reklame. Od polovice júla nás už nájdete aj na facebooku.

Foto: Keis Media Bratislava