Tvárou novej Vinea Kumšt je Juraj Kemka (VIDEO)

Tvárou novej Vinea Kumšt je Juraj Kemka (VIDEO)

Vinea Kumšt muštu sa spojila so slovenskou vinicou a tento rok aj so slovenským výrobcom morušovej šťavy.

Vinea pokračuje v podpore lokálnych vinohradníkov a tento rok v spolupráci s vinicou zo slovenských Tvrdošoviec a moravskej Farmy u tří dubů pripravila  limitovanú novinku Vinea Kumšt s chuťou moruše. Tvárou špeciálneho nápoja z vylisovaného muštu so šťavou z moruše čiernej je herec a komik Juraj Kemka.

„Spoluprácu s Jurajom sme si pochvaľovali nielen my, ale veľmi si ju užili aj pán Bodgány, vinohradník z Tvrdošoviec a pán Stroška, odborník na morušu z Pukanca,“ hovorí k spolupráci Jana Klimková, brand managerka pre značku Vinea, Kofola ČeskoSlovensko.


"Novinka Vinea Kumšt muštu s morušou čiernou má sladkokyslú chuť, obsahuje 35 % ovocnej zložky, ktorá je kombináciou šťavy z červeného hrozna a skutočnej šťavy z moruše čiernej, teda nielen morušovej príchute. Tá tiež pochádza iba od slovenských pestovateľov. Je bez farbív, aróm, bez pridaného cukru a samozrejme aj bez konzervantov. Nápoj je plne sýtený a v tomto roku prvýkrát dostupný v plechovke 0,33 l, ktorá nahradila minuloročné sklo 0,25 l. Dôvodom je obľúbenosť tohto balenia u spotrebiteľov a tiež záujem doplniť Vinea portfólia o tento „on the go“ formát," informuje v tlačovej správe spoločnosť Kofola, ktorá je výrobcom nápoja.



Vinea predstavila novinku aj na upravených etiketách tradičnej Viney, na svojej web stránke a sociálnych sieťach. Online imidžová kampaň na Slovensku bude trvať do konca decembra 2022. Za jej kreatívnym konceptom stojí agentúra TRIAD a pod produkciu videí sa podpísal Viliam Jánošík. PR kampaň v réžii 1st CLASS AGENCY za Slovensko a AC&C za Českú republiku odštartovala spolu s uvedením novinky na trh začiatkom novembra 2022.