Slovenská sporiteľňa má novú senior manažérku

Slovenská sporiteľňa má novú senior manažérku Foto: Slovenská sporiteľňa

Novou riaditeľkou odboru klientskych potrieb sa od septembra stala Klaudia Drábiková, ktorá má dlhoročné skúsenosti v oblasti finančníctva.

Klaudia Drábiková považuje za dôležité, aby potreby zákazníka boli uspokojené na najvyššej možnej úrovni. „Ak to tak je, zákazník nemá dôvod hľadať ďalšie alternatívy a zostáva lojálny. Poznať klientske potreby je dôležitá téma aj pre Slovenskú sporiteľňu a preto som túto výzvu s radosťou prijala,“ hovorí Klaudia.

Klaudia Drábiková má dlhoročné skúsenosti v oblasti finančníctva. Svoju finančnú kariéru začínala v Cetelem Slovensko, kde prešla viacerými pozíciami a svoje pôsobenie ukončila na pozícii COO a členky predstavenstva. Do Slovenskej sporiteľne prichádza z Ahoj, dcérskej spoločnosti 365.bank. Zodpovedala v nej za rozvoj nových foriem financovania a platobných metód pre e-commerce segment. V 365.bank viedla team digitálnej banky pred transformáciou v roli Deputy CEO a bola členkou predstavenstva 365.fintech.

Je zakladateľkou startupu PayoWallet, ktorý vytvoril marketingovú platformu vo forme mobilnej aplikácie zameranú na odmeňovanie verných zákazníkov a navyšovanie ich nákupného správania. Svoje znalosti si rozširovala aj ako členka tímu inovačného štúdia pre korporácie The Boosterlabs, na identifikáciu príležitostí vo finančnom sektore.

„Teším sa na spoluprácu s Klaudiou. Prináša do nášho retailového tímu skúsenosti nielen z iných finančných domov, ale aj z vlastného startupu. Spoznal som ju ako človeka s veľmi silným klientskym pohľadom na bankovníctvo, na naše produkty a služby, a zároveň ako človeka so silnými a dobre odôvodnenými názormi. Som si istý, že veľmi aktívne a kompetentne prispeje k tvorbe finančného zdravia našich klientov,“ konštatuje Juraj Barta, ako Drábikovej priamy nadriadený.