Komunikačný tím O2 posilnila Natália Tomeková

Komunikačný tím O2 posilnila Natália Tomeková Foto: O2

Na oddelení komunikácie O2 nastali zmeny. Komunikační tím posilnila Natália Tomeková, ktorá od októbra nastúpila na pozíciu po Andrey Baloghovej.  Tá sa rozhodla pre zmenu.

Natália Tomeková bude v O2 Slovakia pôsobiť na pozícii Senior špecialistka externej komunikácie a zodpovedať nielen za externú komunikáciu vrátane vzťahov s médiami, ale aj aktivity a fungovanie Férovej nadácie O2 a oblasť spoločenskej zodpovednosti firiem.

Andrea Baloghová aktuálne pôsobí ako Head of PR v novovznikajúcej holdingovej entite, ktorej portfóliové spoločnosti pôsobia v oblasti digitalizácie finančných služieb, právnych služieb a zdravotníctva. Jednotlivé portfóliové spoločnosti vznikli pod strechou softvérovej firmy Vacuumlabs venujúcej sa fintechu.

Natália Tomeková do O2 prináša viac ako 20 ročné skúsenosti z korporátneho, telekomunikačného a mimovládneho sektora, v ktorých sa venovala predovšetkým a nielen CSR a filantropickým projektom a ich komunikácii.

Jej profesionálny a pracovný príbeh začal projektom komunikačnej stratégie a informačnej kampane Delegácie Európskej komisie pred vstupom Slovenska do Európskej únie v roku 2004. Neskôr stála pri zrode Ceny Nadácie Orange či veľkých eventových, sponzoringových a filantropických projektov spoločnosti Orange Slovensko, kde pôsobila v rokoch 2004 - 2011.

Viac ako päť rokov sa venovala práci na Novinárskej cene, ktorú každoročne udeľuje Nadácia otvorenej spoločnosti, a po vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice spoluzakladala Fond investigatívnej žurnalistiky.

Ostatných šesť rokov spolupracovala najmä s mimovládnym organizáciami pri nastavovaní ich komunikačných plánov alebo vytváraní oceňovaných kampaní (napr. Nadácia otvorenej spoločnosti, Dúhový PRIDE Bratislava, Nepočujúce dieťa, Eduma či Post Bellum).