SWAN a 4ka otvárajú prvé spoločné predajné centrum, bude určovať trend

SWAN a 4ka otvárajú prvé spoločné predajné centrum, bude určovať trend Foto: Swan

Telekomunikačný operátor SWAN a jeho sesterská spoločnosť 4ka položili základný kameň spolupráce k vytvoreniu úplne nového konceptu novej spoločnej predajne pod názvom SWAN CENTRUM. Zákazníci v Dunajskej Strede tak, ako prví, pod jednou strechou nájdu kompletnú ponuku služieb oboch spoločností.

"Veľmi nás teší, že obyvateľom Dunajskej Stredy môžeme oznámiť, že práve v ich meste vznikol úplne nový koncept spoločnej predajne SWAN CENTRUM," uviedol Ján Mrva, obchodný riaditeľ SWAN pre rezidenčný segment a obchodný riaditeľ SWAN Mobile.

Jedna zastávka, všetky služby

So službami 4ky sa obyvatelia Dunajskej Stredy mohli fyzicky stretnúť na pobočkách Slovenskej pošty, prípadne u niektorého zo zmluvných partnerov. Vytvorením spoločného konceptu v podobe SWAN CENTRA, sa služby tohto mobilného operátora stali dostupnejšími pre väčšiu skupinu obyvateľov okresu.

"Naším cieľom je vytvoriť spoločné miesto pre zákazníkov, v ktorom sa budú môcť oboznámiť so všetkými našimi službami naraz, vyskúšať si ich a presvedčiť sa o ich kvalitách", doplnil Ján Mrva.

Foto: Swan

Zákazníci si odteraz vybavia na jednom mieste všetky služby oboch spoločností, od ich zriadenia, zrušenia, až po kúpu mobilného telefónu či vhodného príslušenstva. Synergia značiek dokáže pomôcť tým, ktorí by boli dodnes odkázaní navštíviť viacero miest pre zriadenie služieb.

Nadčasový dizajn, ktorý udáva trend

Koncept nového SWAN centra ponúka najširšie spoločné portfólio služieb oboch operátorov a svojím dizajnom poteší aj oko návštevníka. Ten bol navrhnutý tak, aby bol nadčasový a dal tak vizuálny základ pre ostatné predajne, ktoré budú postupne pribúdať po celom Slovensku.

"Zákazníkom chceme ponúkať pocit pohodlia, aby mali možnosť vyskúšať si viacero produktov súčasne a aby odchádzali s pocitom, že strávili čas v príjemnom prostredí," uviedol Roland Kyška, riaditeľ pre marketing a komunikáciu SWAN Mobile a dodal: "Pre našich hostí, okrem vystavených produktov, vrátane aktuálnej hardwarovej ponuky mobilných telefónov, tu bude vždy k dispozícii šálka dobrej kávy či čaju, minerálka, a pre najmenších aj nejaká maškrta."

Nové SWAN CENTRUM sa nachádza na prízemí ZOC Max v Dunajskej Strede na Galantskej ceste. Noví, aj existujúci, zákazníci novootvoreného SWAN CENTRA sa môžu tešiť na viacero noviniek, ktoré tu na nich čakajú. Obe spoločnosti ponúkajú široké portfólio služieb a produktov. Špičkovo vyškolený personál pozná odpovede na všetky produktové či technické otázky.

Portfólio nekonečných možností

Samotná ponuka oboch operátorov je natoľko rozmanitá, že zákazník už nebude nútený nikam inam chodiť, pretože na jednom mieste si dokáže zriadiť všetky služby, o ktoré má záujem, vrátane úhrady mesačných faktúr. Stačí navštíviť len jednu predajňu. 

Spoločná ponuka oboch operátorov zahŕňa super rýchly internet až do 300Mbit/s, káblovú a DVBc TV, vo vybraných lokalitách až magickú rýchlosť do 1 Gbps, novú multiplatformovú IPTV televíziu SWAN GO. V lokalitách, kde nie je dostupné optické internetové pripojenie, SWAN ponúka internet šírený vzduchom pod názvom LTE s rýchlosťou až do 70Mbits/s. Zároveň zákazníkov čaká komplexná ponuka služieb mobilného operátora 4ka vrátane vždy aktuálnych mobilných telefónov či príslušenstva. 

"SWAN a 4ka ponúkajú široké portfólio služieb či produktov, ktoré sme sa snažili čo najlepšie predstaviť návštevníkom. Noví, aj naši verní, zákazníci si u nás môžu vyskúšať všetky naše služby ešte pred ich samotnou kúpou a presvedčiť sa o ich kvalitách,“ zhodnotil Ján Mrva.

Foto: Swan

Otvárací týždeň plný prekvapení

Nové SWAN CENTRUM je pripravené obslúžiť prvých zákazníkov už 17. mája. Od tohto dátumu nájdu všetci záujemcovia o služby telekomunikačného operátora SWAN a mobilného operátora 4ka všetky služby pod jednou strechou.

Každý návštevník, ktorý sa rozhodne navštíviť novootvorené SWAN Centrum, si pri vstupe bude môcť zasúťažiť s kolesom šťastia a vyhrať niektorú z atraktívnych cien. Všetkých zákazníkov čakajú špeciálne otváracie zľavy a akcie, ktoré potrvajú až do 23. mája.

"Pevne veríme, že s príchodom nášho nového spoločného konceptu oboch značiek uľahčíme našim zákazníkom celý nákupný proces, budú sa u nás cítiť príjemne a keď pôjdu okolo, radi sa u nás zastavia na kus reči pri šálke dobrej kávy a prezradia nám, ako sú spokojní s našimi službami, " uzavrel Ján Mrva.