Slovenská sporiteľňa vyzýva k viere vo svoje schopnosti. Počas Vianoc môžu získať noví klienti účet zadarmo a odmenu 60 eur

Slovenská sporiteľňa vyzýva k viere vo svoje schopnosti. Počas Vianoc môžu získať noví klienti účet zadarmo a odmenu 60 eur

Viera v seba a svoje schopnosti je dnes dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Slovenská sporiteľňa preto opäť prostredníctvom vianočnej hviezdy vyzýva ľudí, aby si verili.

Kampaň nadväzuje na hodnotový koncept #mamnato, ktorý banka spustila v lete 2018. Cieľom konceptu je inšpirovať, prekvapovať a vyvolávať pozitívne emócie. Navyše, súčasťou kampane je aj účet zadarmo a odmena až 60 eur pre klientov, ktorí si ho otvoria cez Georgea. Rovnako aj veľká SMS spotrebiteľská súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť všetci Slováci o ceny v celkovej výške 100 000 eur. Navyše, Slovenská sporiteľňa za každú odoslanú SMS-ku podporí jednu z troch neziskových organizácii.

Hviezdne Vianoce sa stali minulý rok najúspešnejšou kampaňou Slovenskej sporiteľne, rovnako tak najpáčivejšou televíznou reklamou v bankovníctve. „Už minulý rok sme sa rozhodli, že naša hviezda ostane s nami aj naďalej. Udalosti tohto roka ukázali, že jej odkaz platí tento rok ešte viac ako vlani. Naša kampaň je predovšetkým o sebadôvere a tá je teraz dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. K sebadôvere Slovákom pridávame aj hodnotné benefity, spúšťame SMS-súťaž a pomáhame trom neziskovým organizáciám,“ povedal Peter Holík, zodpovedný za marketingovú komunikáciu Slovenskej sporiteľne.

Účet na rok zadarmo a odmena 60 eur

Účet zadarmo na jeden rok získajú všetci noví klienti, ktorí si ho otvoria online cez Georgea. Ak v priebehu najbližších mesiacov zaplatia mobilom alebo hodinkami dokopy za 100 eur, získajú odmenu 30 eur. V prípade, že si do Slovenskej sporiteľne nechajú posielať aj výplatu, dostanú ďalšiu 30-eurovú odmenu.

Slovenská sporiteľňa pomôže trom neziskovkám

Za každú SMS-ku, ktorú ľudia pošlú v rámci SMS-súťaže, daruje Slovenská sporiteľňa 10 centov jednej z organizácií - Liga proti rakovine, Živica a Človek v ohrození.