Spoločnosť Xerox má nového šéfa pre Slovensko a ČR

Spoločnosť Xerox má nového šéfa pre Slovensko a ČR Foto: Xerox

Spoločnosť Xerox menovala nového generálneho riaditeľa pre Českú republiku a Slovensko. Od 1. júla je ním Peter Halmo, ktorý predtým pôsobil na pozícii riaditeľa slovenského pobočky a priameho predaja v Českej republike a na Slovensku.

 

Halmo nahrádza na pozícii Veroniku Brázdilovou, ktorá zo spoločnosti odišla koncom mája.

„Je mi veľkou cťou, že môžem stáť na čele tak skvelého tímu profesionálov, aký v Česku a na Slovensku máme. Rovnako ako podieľať sa na rozvoji a raste takej značky, akou je Xerox. Súčasná situácia pred nás postavila úplne nové výzvy a ja i môj tím sme pripravení sa im postaviť čelom. Pandémia nám ukázala, aká dôležitá je digitalizácia a správa dokumentov. Osveta a pomoc firmám sa rozvíjať týmto smerom je jednou z mojich priorít," uviedol nový generálny riaditeľ.

Peter Halmo pracuje na vedúcich pozíciách v Xeroxu už niekoľko rokov. Od septembra 2017 pôsobil ako obchodný riaditeľ pre Slovensko. Od februára 2019 potom pôsobil na pozícii riaditeľa slovenského pobočky a priameho predaja pre Českú a Slovenskú republiku, kde mal za cieľ zvýšiť podiel na trhu vo všetkých obchodných líniách.