Do súťaže PROKOP 2019 sa prihlásil rekordný počet projektov i prihlasovateľov

Do súťaže PROKOP 2019 sa prihlásil rekordný počet projektov i prihlasovateľov Foto:APRSR

Do jubilejného 10. ročníka súťaže najlepších PR projektov na Slovensku PROKOP 2019 agentúry a zadávatelia registrovali historicky najvyšší počet prác - 128 projektov.

 

Vo všetkých 12 súťažných kategóriách – v 8 hlavných a 4 špeciálnych bude súťažiť v tomto ročníku až 39 prihlasovateľov. Najväčšie zastúpenie má kategória Spoločenská zodpovednosť, filantropia a PR pre neziskové organizácie kde je prihlásených 19 projektov.

„Veľmi nás teší, že práve tento ročník udeľovania „PR OSKAROV“ sme dosiahli rekordné čísla. Spoločnou snahou členských agentúr asociácie bolo práve zmenami v tomto ročníku ako rekvalifikácia kategórií, prehodnotenie metodiky posudzovania projektov, možnosti ich prihlasovania ako aj samotný posun termínu, ktorým sme zosúladili kalendárny rok s naším prokopovským prispieť ku skvalitneniu súťaže, ktorú považujeme za našu vlajkovú loď,“ povedala Soňa Lexmanová, prezidentka
APR SR.

O prácach bude rozhodovať 12-členná porota zložená z osobností PR branže a špecialistov v zložení:

Soňa Lexmanová /SKPR STRATEGIES
Katarína Remiaš /1st CLASS AGENCY
Martin Mazag / PRime Time
Peter Chalmovský / AMI Communication
Katarína Droppová / Media&Communication Consulting
Roman Záhorec /Neopublic Porter Novelli
Monika Révayová / Greyling
Juraj Caránek / Seesame Communication Experts
Matúš Stračiak / PR.Konektor
Karol Wolf / Dynamic Relations 2000
Peter Šurín / Elite Solutions
Štefan Frimmer / Slovenská sporiteľňa

Prihlásené práce si môžete pozrieť na www.prokop.online, užšie nominácie budú zverejnené 17. januára. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 23. januára 2020 vo Vodárenskom múzeu v Bratislave.