Hovorkyňou Druckerovej novej strany je bývalá novinárka (FOTO)

Hovorkyňou Druckerovej novej strany je bývalá novinárka (FOTO) Foto: Dobrá voľba

V lete ohlásil bývalý minister zdravotníctva Tomáš Drucker ambíciu založiť novú politickú stranu, na ktorú začal zbierať podpisy.

Novou posilou komunikačného tímu ohlásenej politickej strany Dobrá voľba je od 1.9.2019 Martina Šoltésová, ktorá bude zastrešovať komunikáciu s médiami.

Foto: Archív M.Š.

Martina Šoltésová vyštudovala medzinárodné vzťahy a diplomaciu na Fakultne politických vied a medzinárodných vzťahov v Banskej Bystrici. Pred príchodom do Dobrej voľby mala na starosti komunikáciu v Národnom onkologickom ústave a predtým bola hovorkyňou na Ministerstve zdravotníctva SR, v minulosti tiež pracovala ako redaktorka v Hospodárskych novinách.

 K Druckerovi sa pridal aj Tomáš Kuča, bývalý novinár, ktorý doprevádzal Druckera ako šéf komunikácie na Slovenskej pošte aj na ministerstve zdravotníctva, donedávna bol šéfom komunikácie premiéra Petra Pellegriniho.
Drucker oslovil v súvislosti so svojou stranou rektorku Policajnej akadémie Luciu Kurilovskú, ktorá povedala, že to zvažuje. V strane by mohol byť aj starosta Nového Mesta Rudolf Kusý a špekuluje sa aj o poslancoch Mosta - Híd Kataríne Cséfalvayovej a Martinovi Fedorovi.