Tesco Mobile povedie Jan Semotán

Tesco Mobile povedie Jan Semotán Foto: Tesco

Virtuálny operátor Tesco mobile, ktorý pôsobí na na slovenskom a českom trhu, má nového šéfa.


Spoločnosť povedie Jan Semotán (40). "Ako generálny riaditeľ sa zameria na strategický rozvoj, predovšetkým v oblasti online komunikácie a prepojenie Tesco Mobile s existujúcimi platformami, ako je napríklad vernostný program TescoClubcard," informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Jan Semotán má za sebou viacero manažérskych pozícií v rámci spoločnosti Tesco, naposledy pracoval ako formátový manažér hypermarketov pre Slovensko a Českú republiku.
V novej pozícii by chcel zúročiť svoje dlhoročné vedomosti z oblasti retailu a prepojenia komunikácie s jednotlivými obchodmi. „Chceme sa viac sústrediť na prechod našich služieb do online prostredia, či už v komunikácii so zákazníkom alebo v oblasti ponuky personifikácie našich služieb. Veľký potenciál vidím aj v užšej spolupráci s vernostným programom Tesco Clubcard,“ povedal Jan Semotán.

Jan Semotán vyštudoval andragogiku na Univerzite Jána Ámosa Komenského v Prahe. 

Tesco Mobile na Slovensku sa primárne orientuje na poskytovanie predplatených služieb a má už viac ako 250 000 zákazníkov. Svoje služby prevádzkuje prostredníctvom siete O2, vďaka ktorej ponúka svojim zákazníkom 99,6 % pokrytie a prvotriednu kvalitu.